Musorujsag
Élő Eredmények

Kádár Tamás Pakson folytatja – hivatalos

Kádár Tamás Pakson folytatja – hivatalos

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a korábbi magyar válogatott hátvédet, Kádár Tamást.

Az 57-szeres válogatott belső védő zalaegerszegi U-évek és U-válogatottságok után 2008-ban állt légiósnak, és nem akármilyen csapatokban bizonyított. Többek között évekig a Newcastle, a Lech Poznan és a Dinamo Kijev játékosa is volt. Kádár továbbá a nemzeti együttesünk egyik legjobbja volt a 2016-os Európa-bajnokságon. Az idei év elején Újpestre igazolt, és tért haza Kínából Magyarországra hosszú évek után, ám a nyáron lejáró szerződése után a klubváltás mellett döntött – ehhez bizonyára hozzájárult, hogy korábban Milos Kruscsics a második csapathoz száműzte őt a lila-fehéreknél.

Kádár már csatlakozott is a Szlovéniában edzőtáborozó csapathoz, sőt szerdán a Sparta Praha elleni felkészülési meccs első félidejében már pályára is lépett.

Egy 57-szeres magyar válogatott érkezett klubunkhoz, aki a hátvédsorunkban stabilitást hozhat. Örülünk, hogy hozzánk igazolt” – nyilatkozta Haraszti Zsolt a Paks ügyvezetője a transzfer kapcsán.

Borítókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek