Musorujsag
Élő Eredmények
×

Dibusz: Az egyenlítés után elvesztette stabilitását a Fradi

Dibusz: Az egyenlítés után elvesztette stabilitását a Fradi

M4 Sport
A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes bosszúsan nyilatkozott, miután a Slovan 2-1 nyerni tudott a Groupama Arénában a Bajnokok Ligája-selejtező második körében, mert úgy érezte, nemcsak az előny szerezték meg, hanem irányították is a találkozót.

A Ferencváros csapatkapitánya szerint a játék képével nem volt gond egészen az utolsó negyedóráig, amikor a Slovan megfordította az eredményt. „Az egész mérkőzést uraltuk addig” – vélekedett, aztán hozzáfűzte, az egyenlítés után elvesztették a stabilitásukat.

„Olyan szituációból kaptuk az első gólt, amire napok óta készültünk. Tudtuk, mit fognak csinálni, mégse tudtuk levédekezni. A második gól egy tőrdöfés volt.” Ettől függetlenül Dibusz nem gondolja, hogy eldőlt volna a párharc, még ha ebből a mérkőzésből többet is kihozhattak volna.

„Nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy azt szeretnénk. Az első öt percen kívül elégedett lehetek, mert kétszer annyit birtokoltuk a labdát és jóval több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek” – mondta a sajtótájékoztatón Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője. Az MTI kérdésére úgy reagált, hogy a fordításhoz nem különösebb problémák vezettek, hanem a koncentráció hagyott alább, majd hozzátette, neki egy dolga van most, egy hét alatt felkészíteni a csapatot a visszavágóra.

„Nagy győzelem volt, de még csak a félidőben vagyunk a párharcot tekintve. Kevesen hittek bennünk, de ma megmutatták a játékosok, hogy megvan bennük a kellő erő. Jó futballt nyújtott mindkét fél, fantasztikus hangulat volt a stadionban, néhány szituációt leszámítva sportszerű keretek között zajlott a meccs” – értékelt röviden Vladimir Weiss, a Slovan trénere.

A visszavágót egy hét múlva rendezik Pozsonyban.

Borítókép: Budapest, 2022. július 20. Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa a második szlovák gól után a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Slovan Bratislava mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. július 20-án. A Ferencváros 2-1-re kikapott. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Fradi remekül kijátszott akció végén került előnybe a Slovan ellen
A 70. percben váltotta gólra meddő mezőnyfölényét a Ferencváros a Slovan Bratislava elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn: Laidouni labdáját a tizenhatoson belül meglépő Tokmac centerezte középre, Boli átlépte, Zachariassen pedig a hálóba küldte a mintaszerű vezetőgólt.
Magyar futball