Musorujsag
Élő Eredmények

Elfogták a Slovan Bratislava buszát kővel megdobó férfit

m4sport.hu
A pozsonyi klub labdarúgóit szállító busz ablakát kedden este a Népligetnél dobta meg valaki, de a budapesti rendőrök szerda hajnalra már azonosították és el is fogták az elkövetőt.

A Slovan Bratislava kedden este edzés után a Népligetből indult szálláshelyére, amikor a játékosokat szállító autóbusz hátsó ablakát valaki megdobta kővel, nagyjából 20:00 magasságában. A történtek után senki sem sérült meg, az elkövetőt előállították.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az adatgyűjtés során még az éjszaka azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap hajnalban XVII. kerületi lakásában a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai fogtak el. A 30. éves Cs. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, és azt mondta, hogy megbánta a bűncselekmény elkövetését” – olvasható a police.hu oldalán.

A Ferencváros és a Slovan Bratislava BL-selejtezős párharcának első felvonása szerdán 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában – a meccset az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti –, a visszavágót pedig egy hét múlva Pozsonyban rendezik. A továbbjutó már biztosan csoportkörös lesz valamelyik európai kupasorozatban, legrosszabb esetben a Konferencia-ligában.

További tartalmak