Musorujsag
Élő Eredmények

Kisvárda: Révészt májusban mentő vitte kórházba; a sportvezető elnökként marad a klubnál

Kisvárda: Révészt májusban mentő vitte kórházba; a sportvezető elnökként marad a klubnál

m4sport.hu
Révész Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda korábbi sportigazgatója a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában elárulta, nem hagyja el a klubot, ám májusban súlyos egészségügyi problémája volt, emiatt más szerepkörben folytatja.

 

Az egészségügyi gondokról Révész Attila még májusban beszélt az M4 Sportnak: a sportvezető akkor csupán annyit árult el, hogy „jelzett a teste”, s július elsejétől már nem az ezüstérmes várdai alakulat sportigazgatójaként folytatja – hogy pontosan milyen problémáról volt szó, arról a szakember most a Magyar Nemzetnek mesélt.

„Május végén rosszul lettem egy éjszaka, és elvitt a mentő. Hosszabb időre kórházba kerültem, mert elpukkant egy ér az agyamban. Amikor május közepén véget ért a bajnokság, a játékosok elmentek pihenni, én akkor is teljes intenzitással dolgoztam tovább, nem tudtam pihenni, és már nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, folyamatosan feszített a fejem belülről. Előtte is éreztem, hogy ez nem mehet így tovább, teljesen felégetem magam, de ez az eset már nagyon komoly jelzés volt. A családom kérésére és a saját egészségem érdekében is vissza kellett vennem a munkából. Július elején végre el tudtam menni pihenni, az agyamból felszívódott a vér, már nem érzem azt a nyomást a fejemben, tudok gondolkodni és az orvosi eredmények is rendben vannak.

Révész arról is szót ejtett, hogy a jövőben hogyan is néznek majd ki a szerepkörök az alakulatnál: a korábban a DVSC-nél is fontos pozíciót betöltött Dr. Róka Géza vette át a jogi és nemzetközi ügyeket, Forrás Zoltán klubmenedzserként tevékenykedik majd, a szakmai irányítás pedig a vezetőedzőnek kinevezett Török Lászlóé – az elmúlt hetek átigazolásait egyébként már ez a stáb bonyolította le.

„Nagyon nehéz volt elengednem a feladatokat, mert mindig is azért csináltam a futballt, mert szerettem és jól éreztem magam benne, de most eljött az a pont, amikor már kellemetlenné vált. Olyan sok minden volt nálam, hogy reggeltől estig csörgött a telefonom, mindenki tőlem várt el mindent, amiben kiégtem, és ez a feszültséghalmaz egészségkárosodáshoz vezetett. Nem akarok panaszkodni, mert ezt sajnos magamnak köszönhettem, én nem tudtam jobban delegálni a feladatokat, de az előnyei is megvoltak egyszemélyű irányításnak, mert gyorsabban és hatékonyabban lehetett döntéseket hozni.”

Mint a Magyar Nemzet cikkéből kiderül, Révész Attila nem szakad el teljesen a Kisvárdától, marad az együttesnél elnöki pozícióban, illetve marad az akadémia igazgatója is.

„Korábban, amikor váltottam, egy darabig mindig volt bennem némi hiányérzet, most viszont ennek semmi jele. Újra kezdem jól érezni magam a bőrömben, és bízom benne, hogy az akadémián, a fiatalok mellett megtalálom azt a területet, amiben örömömet lelem. A reflektorfény már nem érdekel.

A teljes interjút ide kattintva olvashatják el!

 

Borítókép: Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak