Musorujsag
Élő Eredmények

Sztanyiszlav Csercseszov: Minden esélyünk megvan a jövő heti visszavágón a továbbjutásra

Sztanyiszlav Csercseszov: Minden esélyünk megvan a jövő heti visszavágón a továbbjutásra

m4sport.hu
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője úgy véli, neki egy dolga maradt: felkészíteni a Ferencvárost a Slovan Bratislava elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára, melyet a zöld-fehérek 2–1-es hátrányból várhatnak.

 

Összefoglaló

A magyar bajnok FTC szerda este 1–0-s fórból kapott ki a Groupama Arénában – a szlovákok a hajrában tudták megfordítani a találkozót, a 81. és a 86. percben is betaláltak, amivel végül 2–1-re nyertek.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője úgy vélekedett, csapatának minden esélye meglesz a visszavágón a továbbjutásra.

Sajnos nem mindig úgy jön ki a lépés, ahogy szeretnénk. Van még egy visszavágó, felkészülünk, kielemezzük az első mérkőzés tapasztalatait. Egy pontrúgás előzte meg a vendégek egyik gólját, ez benne van a fociban. Egy dolgom van: a következő egy hétben maximálisan felkészíteni a csapatot a pozsonyi meccsre. Minden esélyünk megvan a jövő heti visszavágón a továbbjutásra – idézi a fradi.hu a trénert, aki elárulta, mit mondott játékosainak a meccs után. – Hátrányban vagyunk, se többet, se kevesebbet nem mondtam a fiúknak az öltözőben. Ami a lényeg, csütörtök reggel edzés van, készülünk a visszavágóra.”

„Az első öt percen kívül elégedett lehetek, mert kétszer annyit birtokoltuk a labdát és jóval több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek.”

A szakember az MTI kérdésére úgy reagált, a fordításhoz nem különösebb problémák vezettek, hanem a koncentráció hagyott alább.

UEFA Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés
Ferencvárosi TC–Slovan Bratislava (szlovák) 1–2 (0–0)
Budapest, Groupama Aréna, 20 459 néző
V: Ricardo de Burgos Bengoetxea (spanyol)
Gólszerző: Zachariassen (70.), ill. Kusiak (81.), Barszegjan (86.)
Sárga lap: Szaponjics (27.)
FTC: Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Kovacevic, Civic – Esiti, Laidouni (Mercier, 72.) – Tokmac (Auzqui, 80.), Zachariassen, Traoré (Loncar, 57.) – Boli (Bassey, 72.)
Slovan: Chovan – Kashia, Abena, De Marco – Medvedev, Kucka (Agbo, 93.), Kankava, Pauschek (Csavrics, 73.) – Barszegjan (Holman, 93.), Szaponjics (Ramírez, 69.), Weiss (Chakvetadze, 73.)

 

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dibusz: Az egyenlítés után elvesztette stabilitását a Fradi
A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes bosszúsan nyilatkozott, miután a Slovan 2-1 nyerni tudott a Groupama Arénában a Bajnokok Ligája-selejtező második körében, mert úgy érezte, nemcsak az előny szerezték meg, hanem irányították is a találkozót.
Magyar futball
A Fradi remekül kijátszott akció végén került előnybe a Slovan ellen
A 70. percben váltotta gólra meddő mezőnyfölényét a Ferencváros a Slovan Bratislava elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn: Laidouni labdáját a tizenhatoson belül meglépő Tokmac centerezte középre, Boli átlépte, Zachariassen pedig a hálóba küldte a mintaszerű vezetőgólt.
Magyar futball