Musorujsag
Élő Eredmények
×

Jól jött a hőség: a Kisvárda szakmai stábja az ivószünetben lehelt hitet csapatába

Jól jött a hőség: a Kisvárda szakmai stábja az ivószünetben lehelt hitet csapatába

m4sport.hu
A Kisvárda 1–0-ra legyőzte a kazah Kajrat Almatit az Európa Konferencia-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén, így előnyben várhatja a hazai visszavágót. A mérkőzést követően Török László, a várdaiak új vezetőedzője hivatalos sajtótájékoztatón értékelt.

„Gratulálok a csapatnak és a stábnak, remekül felkészültünk erre a mérkőzésre – kezdte összegzését Török László, a Kisvárda vezetőedzője. – Nehezen indult számunkra a találkozó, bár megvolt az alaptaktikánk, amire berendezkedtünk, de a labdaszerzéseinkből nem tudtunk jól kijönni, hamar elveszítettük a labdát, sok hibával játszottunk.

Nagyon jókor jött az ivószünet számunkra, hiszen előtte két-három veszélyes támadást vezettünk, ott mondtuk a játékosainknak, hogyha higgadtan játszunk és elhisszük, lehet esélyünk a gólszerzésre.”

Török László az ellenfélre is kitért: „Az Almati egy nagyon jól felkészített csapat, külön örülök, hogy amióta új vezetőedzőjük van, nekünk sikerült először nyerni ellenük. Szervezett együttes, veszélyesen támadtak, igaz, ezt mi a labdavesztéseinkkel elősegítettük” – mondta.

„A félidőig további jó támadásokat építettünk fel, volt több lehetőségünk is eljutni a kapuig – folytatta Török. – A szünetben megnyugodtunk, koncentráltabban mentünk ki utána a pályára, ami meg is mutatkozott, a második játékrészben már mezőnyfölényben is játszottunk. A gólunkat egy nagyszerűen felépített támadás előzte meg. Összességében még egyszer gratulálok mindenkinek, azoknak is, akik elkísértek minket Kisvárdáról és 90 percen keresztül támogattak minket.”

A Kisvárda Jasir Asani hajrában szerzett góljával nyerte meg a Kajrat elleni idegenbeli selejtezőt, a visszavágót csütörtökön, Kisvárdán rendezik. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: 25 másodperc alatt lőtt gólt a Puskás Akadémiának a Vitória brazil cserecsatára
A brazil Anderson Oliveira Silvát aligha lehet a halogatás rossz szokásával vádolni: a Vitória SC csatára a 65. perc legelején lépett pályára, és 25 másodperccel később pedig már gólt ünnepelhetett a Puskás Akadémia ellen, az Európa-konferencialiga selejtezőjének második fordulójában rendezett első, portugáliai mérkőzésen. A Kínából igazolt, 31 éves brazil csatár találatával nőtt 3–0-ra a hazai csapat előnye, amivel könnyen lehet, hogy a párharc is eldőlt.
Magyar futball