Musorujsag
Élő Eredmények

Csercseszov a Slovan kiütése után: Nem rossz!

Csercseszov a Slovan kiütése után: Nem rossz!

M4 Sport
Sztanyiszlav Csercseszov olyan higgadtan értékelte a Slovan Bratislava elleni továbbjutást a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, mint amilyen egyszerűséggel gratulált a futballistáinak a visszavágó 4-1-es megnyerése után.

Az orosz mester elárulta, a mérkőzés izgalmasan alakuló hajrájában is megőrizte a hidegvérét, hiszen nem lehet egyszerre edző és szurkoló.

Azt sem spilázta túl, hogy az első meccs után kritikát kapó két játékosa, Eldar Civic passzából Franck Boli hozta össze a vezető találatot. „Az újságírók és a szurkolók dolga a kritika, az enyém, hogy felépítsem a csapatomat. Ezt tettem. Erről szól a futball, segítenem kell a játékosaimat.”

Azt is hozzátette, a labdarúgóknak az edzőtől nemcsak kritikát kell kapniuk, hanem megfelelő útmutatást is. A jó teljesítményért pedig meg is kapták a dicséretet az öltözőben, méghozzá egyszerű, de kifejező módon: „Nem rossz!”

A BL követező selejtezőkörében a Quarabag vár a Fradira, de Csercseszov figyelmét egyelőre a Puskás Akadémia elleni bajnoki nyitány foglalja le, de a csapat megfigyelője a helyszínen tekintette meg a leendő riválist, úgyhogy mindenkit megnyugtatott, megfelelően fel fognak majd készülni az azeri együttes játékából is.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov (MTI/Koszticsák Szilárd)

További tartalmak