Musorujsag
Élő Eredmények
×

Spandler Csaba: Nem adjuk fel a reményt

Spandler Csaba: Nem adjuk fel a reményt

m4sport.hu
A Vitória Guimaraes otthonában elszenvedett háromgólos vereség ellenére sem reménytelen a Puskás Akadémia helyzete a Konferencia-liga-selejtező csütörtöki visszavágóján Spandler Csaba szerint.

A felcsúti csapat múlt héten 3–0-ra kapott ki Portugáliában, a csütörtökön 21 órakor kezdődő visszavágót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Spandler Csaba, a Puskás Akadémia védője elmondta, kielemezték a guimaraesi odavágót, levonták a következtetést és reméli, tanulni fognak a hibákból és még egyszer nem fogják ilyen gyenge arcukat mutatni. Az idegenbeli találkozón szerinte olyan taktikai fegyelmezetlenségeket vétettek, amelyek nem jellemzők a csapatra. „Olyan hibákat követtünk el, amik a fegyelmezetlenség, a figyelem vagy a koncentráció számlájára írhatók” – fogalmazott.

A 26 éves játékos úgy véli, a kinti második félidőre lehet alapozni. „A második játékrészben, amikor az ellenfél kicsit mélyebben volt, akkor tudtuk igazán birtokolni a labdát, ezekből reméljük, lesz majd több a hazai mérkőzésen. A reményt soha nem fogjuk feladni, a kezdősípszótól kezdve mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el.”

A párharc megfordításához Spandler szerint arra lenne szükség, hogy a felcsútiak minél hamarabb betaláljanak és stabil védekezés mellett kapott gól nélkül hozzák le a mérkőzést.

Borítókép: Spandler Csaba és André Silva a Vitória Guimaraes – Puskás Akadémia FC Konferencia-liga-selejtező mérkőzésen (Fotó: MTI/EPA/LUSA/José Coelho)

További tartalmak