Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar válogatott kapus és egy újabb légiós írt alá a DVSC-hez

Magyar válogatott kapus és egy újabb légiós írt alá a DVSC-hez

dvsc.hu
Két új igazolást is bejelentett a DVSC: az egyszeres válogatott kapus Megyeri Balázst és a bal szél bejátszására képes, bissau-guineai, portugál kettős állampolgárságú Saná Gomest.

A 32 éves magyar kapus hosszú idő elteltével tér vissza a hazai bajnokságba. A Ferencvárosban mutatkozott be az NB I-ben, amelytől 2010 nyarán a görög Olimpiakoszhoz került, a görög élcsapattól öt évvel később ötszörös bajnokként távozott. Később Spanyolországban a Getafe keretéhez tartozott, majd a német Greuther Fürth-nél, azt követően pedig volt a görög Atromitosznál és a török Göztepénél védett. Idén januárban Ciprusra került, ahol a közelmúltban bontott szerződést az AEL Limasszollal.

Megyeri Balázs (kép: dvsc.hu)

Az U20-as világbajnoki bronzérmes Megyeri egyszer, még Bernd Storck idején, a Svédország elleni felkészülési találkozón pályára léphetett a válogatottban.

Saná Gomes (kép: dvsc.hu)

Sanáról úgy számolt be a Loki honlapja, mint aki a pálya bal szélén védőként és középpályásként otthonos. A 22 esztendős futballista Portugáliában nevelkedett, de felnőtt szinten az elmúlt két évben az örmény FC Noah mezében szerzett tapasztalatot. Bissau-Guinea válogatottjában már bemutatkozó Saná egy ideje Debrecenben készül, lehetőséget kapott a Nyíregyháza, majd a Veres Rivne elleni felkészülési mérkőzésen is.

Borítókép: dvsc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek