Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Fradit már senki nem akarja ellenfélnek – Gurulj be lassítva is!

A Fradit már senki nem akarja ellenfélnek – Gurulj be lassítva is!

m4sport.hu
A nyári szünet után visszatért a Gurulj be lassítva is! Mostani adásunkban elsősorban a Ferencvárosról beszélünk, amely elérte azt a szintet, hogy már senki sem szeretné ellenfélnek. Természetesen beszélünk a ma induló OTP Bank Ligáról, valamint a női labdarúgó Európa-bajnokságról is, amellyel kapcsolatban Hajdú B. István egy 30 éve őrzött titkos történetet is megosztott.

 

Miután Székely Dávid hazatért az atlétikai világbajnokságról az Egyesült Államokból, ismét jelentkezett a Gurulj be lassítva is!-podcast, célkeresztben természetesen a Ferencváros diadalával. Hajdú B. István megosztotta tapasztalatait a pozsonyi túráról, amely ezúttal szerencsére jóval rendezettebb mederben zajlott, mint harminc évvel ezelőtt, a szurkolók verbális hadviselését leszámítva – szerencsére – semmi nem történt.

Bezzeg a pályán! Hajdú B. István szerint a Fradi láthatóan más szellemben futballozott a második mérkőzésen, amely nemcsak a keményebb belépőkben mutatkozott meg. Ráadásul ezúttal Csercseszov-mester is jobban meccselt, a zöld-fehérek játékosai pedig még Laidouni gólja előtt is sprintben közlekedtek.

A Konferencia-ligában szereplő csapatainkkal kapcsolatban Székely Dávid megjegyezte: pozitívan meglepte a Kisvárda remek szereplése, a Puskás Akadémia kiesése pedig nem probléma, hiszen magyar csapatok közül a legnehezebb ellenfelet kapta.

Hajdú B. István a selejtezősorozatok folytatásáról elmondta: a Ferencváros eljutott arra a szintre, hogy a BL-riválisok sem akarják már ellenfélnek.

Természetesen szóba került az NB I rajtja is, szakértőink végigvették a csapatok erősítéseit, változásait az első forduló előtt.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Kisvárda kettős győzelemmel jutott tovább az Európa-konferencialigában
A nemzetközi porondon debütáló magyar bajnoki ezüstérmes 1–0-ra legyőzte a Kajrat Almatit az Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 2–0-s összesítéssel lépett a következő körbe, ahol az Elfsborgot búcsúztató norvég Molde együttesével találkozik.
Nemzetközi kupameccsek