Musorujsag
Élő Eredmények
×

Burekovic visszatért Újpestre

Burekovic visszatért Újpestre

m4sport.hu
Két év után visszatért az Újpest labdarúgócsapatához Dzenan Burekovic.

A bosnyák balhátvéd 2018 februárja és 2020 szeptembere között 88 mérkőzésen szerepelt újpesti színekben, egy gólt szerzett és 21 gólpasszt adott. A Megyeri útról a török élvonalbeli Göztepéhez igazolt, amelyben 29 meccsen lépett pályára. A török csapat márciusban szerződést bontott Burekoviccsal, aki most a lila-fehérekhez igazolt.

„Amikor megkerestek a klubtól, egy percet sem gondolkoztam, minden nagyon gyorsan lezajlott, felemelő és jó érzés, hogy ismételten magamra ölthetem a lila-fehér mezt” – idézi Burekovicot az Újpest honlapja.

Az Újpest szombaton a Mezőkövesdet fogadja az OTP Bank Liga első fordulójában, a 20 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: Dzenan Burekovic (Fotó: ujpestfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

7+1 ok, amiért várjuk az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonját
Jaj, de fájt az a hármas sípszó május 15-én, vasárnap a Kisvárda–ZTE mérkőzésen, amely beütötte az utolsó szöget a 2021/2022-es évad koporsójába, egyben 75 napig csendre intette az OTP Bank Ligát. Jó, történt közben egy s más a magyar futball életében (példának okáért a válogatott történelmi sikert ért el Angliában), de mégiscsak türelmetlenül pörgettük az előző évi összefoglalókat, böngésztük az átigazolásokat és számoltuk vissza a napokat július végéig. A rajt előtti állapotunkban pedig elgondolkodtunk: miért is várjuk ennyire július 29-ét, az NB I 2022/2023-as szezonjának startját?
Magyar futball