Musorujsag
Élő Eredmények

Szabó István: 24 éve vagyok edző, soha nem foglalkoztam a játékvezetőkkel

Szabó István: 24 éve vagyok edző, soha nem foglalkoztam a játékvezetőkkel

m4sport.hu
A Kecskemét hazai pályán emberelőnyben is pontot szerzett a Vasas ellen. A találkozót követően a két csapat vezetőedzője – Szabó István és Kuttor Attila –, valamint Radó András és Katona Máté értékelt az M4 Sportnak.

„Két részre kell bontani a mérkőzést: ami történt a kiállításig, és ami utána – kezdte értékelését Szabó István, a KTE vezetőedzője, a Vasas elleni 0–0-s döntetlent követően. – Többször is beszéltük, hogy Radó jól indul be a védelem mögé, ott elkövettünk egy hibát. Előtte abszolút pariban voltunk a Vasassal, tíz emberrel már nyilván másfajta futballra volt szükség tőlünk.

A KTE vezetőedzője Pátkai Máté becsúszását nem látta tisztán, így nem is fogalmazott meg markáns véleményt azzal kapcsolatban.

„24 éve vagyok edző, soha nem foglalkoztam a játékvezetőkkel. Azt hiszem, jobb nekünk, ha nem kommentálom ezeket az eseteket.”

Kuttor Attila, a Vasas vezetőedzője szerint csapata irányította a játékot, ezzel együtt még mindenben fejlődnie kell az együttesnek.

„Pozitívum, hogy megszereztük az első pontunkat az NB I-ben, nem kaptunk gólt és nálunk volt a labda. Ezzel együtt nem tudtunk akkora fölényt kialakítani, hogy bevigyük a döntő találatot, bár két-három komoly lehetőségünk is volt” – hangsúlyozta Kuttor.

A Vasas támadója, Radó András szerint a Kecskemét remekül szűkítette a területet, így nem tudtak igazán kibontakozni, míg az első élvonalbeli mérkőzésén kimondottan jól mozgó Katona Bálint elmondta, motiváltan állt bele az egész csapat a találkozóba, ennek köszönhetően szerzett pontot a KTE.

OTP Bank Liga, 1. forduló
Kecskeméti TE–Vasas FC 0–0
Kecskemét, Széktói Stadion, 2527 néző

V: Erdős József

Sárga lap: Sági (16.), Banó-Szabó (91.) ill. Otigba (74.)
Kiállítva: Sági (39.)

Kecskemét: Varga B. –  Belényesi, Szabó A., Szalai G. – Sági, Katona B. (Banó-Szabó, 65.), Vágó, Szuhodovszki (Pejovics, 79.), Grünvald – Tóth B. (Szabó L., 80.), Duranovics (Nagy K., 51.)
Vasas: 
Jova – Szivacski, Otigba, Iyinbor Silye – Hinora (Hinora, 84.), Berecz, Pátkai (Hidi P., 57.) – Cipf (Márkvárt, 84.), Bobál G. (Feczesin, 57.), Radó (Zimonyi, 76.)

Borítókép: kecskemetite.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek