Musorujsag
Élő Eredmények

Dzsudzsák Balázs: Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már a válogatottságon

Dzsudzsák Balázs: Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már a válogatottságon

m4sport.hu
Dzsudzsák Balázs elégedetten értékelt a DVSC Kisvárdán játszott 2–2-es döntetlenje után az OTP Bank Liga első fordulójában. A Debrecen már 10-es mezben szereplő csapatkapitánya gólt is szerzett a mérkőzésen, csapata pedig a 93. percben mentet pontot.

„Nagyon örülök, hogy a csapat ezt az arcát mutatta” – kezdte értékelését Dzsudzsák, utalva arra, hogy a Loki a 85. és a 93. percben is egyenlített a Kisvárda otthonában, azaz nem adták fel és küzdöttek az utolsó percig.

Dicsérte a nyáron kinevezett edző stábot, mondván, a csapat hozzáállása nekik is köszönhető: „mindig 120 fokon égnek, persze van még mit javítanunk, buta gólokat kaptunk, de küzdeni akarásból nagyon jól helytálltunk. Voltunk mentálisan lent, de vissza tudtunk jönni, ez nem jellemző sok magyar csapatra.”

A nyitóforduló előtt a DVSC csapata egy szurkolói ankéton vett részt, amelyen Dzsudzsák arról is beszélt, ősszel egy búcsúmérkőzésre visszatérhet a magyar válogatottba. A támadó erre is reagált a meccs után:

„Nem akartam semmiféle lavinát elindítani, túl vagyok már ezen a részén, a Debrecenre koncentrálok, a válogatott kiválóan teljesít, a szövetségi kapitányról nem is beszélve.”

„A szurkolói ankéton csak elejtettem, hogy egyszer reményeim szerint összejöhet az a búcsúmérkőzés, de abszolút nem ez motivál, hanem, hogy maradandót alkossak és hű legyek Debrecenhez, a szurkolók pedig lássák rajtam, kapitányként küzdök, ez a minimum. Nagyon jól érzem magam, remek felkészülésen vagyok túl, érzem magamban a dinamikát, örülök, hogy visszakerültem középre, próbálok hasznára válni a csapatnak” – zárta szavait a 35 éves futballista.

A mérkőzés összefoglalója:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: ez a csere nem jött be – három perccel debütálása után hozta össze a Kisvárda büntetőjét a Loki új igazolása
Joao Janeiro első debreceni tétmeccsén a félidőben cserélte be balhátvédposztra Saná Gomest. A három nappal korábban bejelentett játékos nem kezdte jól debreceni karrierjét: a 48. perc végén a bissau-guineai játékost a tizenhatoson belül szerelte le Driton Camaj, akit csak visszarántani tudott – tizenegyes, s kisvárdai vezetés. Megilletődött, rossz debütálás, a pozitívum, hogy a folytatás ennél csak biztosan jobb lehet.
Magyar futball
Elhalasztják a ZTE–Fradit
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elhalasztotta az eredetileg jövő szombatra kiírt Zalaegerszeg–Ferencváros mérkőzést az OTP Bank Liga 2. fordulójában.
Magyar futball