Musorujsag
Élő Eredmények

Elhalasztják a ZTE–Fradit

Elhalasztják a ZTE–Fradit

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elhalasztotta az eredetileg jövő szombatra kiírt Zalaegerszeg–Ferencváros mérkőzést az OTP Bank Liga 2. fordulójában.

A Ferencváros a Slovan Bratislava elleni párharc megnyerésével bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, ahol az azeri Qarabag lesz az ellenfele. Az első mérkőzést jövő szerdán magyar idő szerint 18 órakor játsszák Bakuban, a visszavágóra augusztus 9-én, kedden kerül sor a Groupama Arénában, az eredeti menetrend szerint e két meccs közé ékelődött volna be a zalaegerszegi találkozó. A szövetség az FTC halasztási kérelmét pozitívan bírálta el és ritkított a programon.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a mérkőzés új időpontját később fogja kitűzni a versenybizottság.

A magyar bajnoknak a Qarabag után még egy párharcot kellene sikerrel vennie a BL-főtáblás szerepléshez, a negyedik selejtezőkör sorsolását kedden délben rendezik Nyonban.

Borítókép: Ferencvárosi öröm a Slovan elleni BL-selejtezőben (Fotó: MTI/AP/TASR/Martin Baumann)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Fradit már senki nem akarja ellenfélnek – Gurulj be lassítva is!
A nyári szünet után visszatért a Gurulj be lassítva is! Mostani adásunkban elsősorban a Ferencvárosról beszélünk, amely elérte azt a szintet, hogy már senki sem szeretné ellenfélnek. Természetesen beszélünk a ma induló OTP Bank Ligáról, valamint a női labdarúgó Európa-bajnokságról is, amellyel kapcsolatban Hajdú B. István egy 30 éve őrzött titkos történetet is megosztott.
Podcast
Az európai csoportkör már biztos a Fradinak, na de melyik kupában? Mutatjuk a lehetőségeket és a fontos dátumokat
A Slovan Bratislava elleni párharc <a href="https://m4sport.hu/2022/07/27/magyar-foci/percrolpercre/a-biztos-csoportkor-es-a-presztizs-a-tet-pozsonyban-elo-hirfolyam-a-slovan-fradirol" target="_blank" rel="noopener">megnyerésével</a> biztossá vált, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata sorozatban negyedszer csoportkörbe jut valamelyik európai kupasorozatban. Hogy melyikbe, az attól függ, hogy a hátralévő két selejtezős fordulóból mennyit vesznek még sikerrel a zöld-fehérek. Mutatjuk a lehetőségeket.
Magyar futball