Musorujsag
Élő Eredmények
×

Dibusz elégedett a döntetlennel, Botka szerint hazai pályán a gyrosos sem füstöl majd be

m4sport.hu
A Ferencváros idegenben 1–1-es döntetlennel kezdte a Qarabag elleni BL-selejtezős párharcot. A mérkőzést követően Dibusz Dénes, Franck Boli és Botka Endre értékelt az M4 Sportnak.

„Nagyjából reális az eredmény – kezdte értékelését Dibusz Dénes, a Ferencváros csapatkapitánya a Qarabag elleni 1–1 után. – Kontrolláltuk a mérkőzést, volt egy labdavesztésünk. Sajnos a nyakamra pattant a labda, így volt belőle kipattanó. Az első félidő végén szerencsénk volt. Tudtuk, hogy mit kellene csinálni, de a félidő végére elfogytunk kicsit. A második játékrészben az eredmény tartására voltunk berendezkedve. Hozzá kell tenni, hogy nehezek voltak a körülmények, magas volt a páratartalom és mély a pálya. Ezzel együtt a végén a mi javunkra is eldőlhetett volna a meccs, nekik is volt lehetőségük. Összességében elégedettek lehetünk a döntetlennel. Az látszik, hogy az egyéni hibákat itt már sokkal jobban büntetik az ellenfelek, mint mondjuk az első fordulóban.”

A Fradi gólját szerző Franck Boli a Qarabagot is méltatta: „Nagyon kemény ellenféllel találkoztunk. Úgy gondolom, védekezésben minden erőnket be kellett vetni. Hazai pályán nálunk lehet az előny, hiszen velünk lesznek a szurkolóink. Nem is tudom, milyen pozícióban játszottam pontosan, csak hallgattam az edzőre, aki azt mondta, hogy jobboldalról segítsek be.”

A napokban felröppentek pletykák az elefántcsontparti távozásáról, Boli ezekre is reagált: „Jelenleg a csapattal vagyok, csak a BL-főtábla jár a fejemben.”

„Nem akartuk azt játszani, mint Pozsonyban, tudtuk, hogy itt óvatosabbnak kell lennünk – így Botka Endre értékelése. – A csapat minden tagja nagyon koncentrált volt, azt játszottuk, amit kellett. Védekezésben volt a Qarabagnak problémája, remélem, ezt otthon kihasználjuk. Ki kell elemeznünk, milyen problémáink voltak, ezeket ki kell küszöbölnünk. A cél továbbra is a BL-csoportkör, otthon mindenképp nyernünk kell. Remélem, a gyrosos sem fog befüstölni otthon.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek