Musorujsag
Élő Eredmények
×

Zubkov a közösségi oldalán árulta el, hogy távozni akar a Ferencvárostól?

Zubkov a közösségi oldalán árulta el, hogy távozni akar a Ferencvárostól?

m4sport.hu
Olekszandr Zubkov, a labdarúgó NB I-es Ferencváros ukrán válogatott támadója a közösségi oldalán tett utalást rá, miszerint távozna a zöld-fehérektől.

 

A 26 esztendős, 21-szeres ukrán válogatott szélső már az előző szezonban sem számított stabil kezdőnek, 34 tétmérkőzésen mindössze 1859 percet töltött a pályán, ez idő alatt csupán három gólt szerzett, emellett volt nyolc gólpassza is.

Olekszandr Zubkov a jelenlegi idényben azonban eddig egyetlen percet sem játszott – a klub a Bajnokok Ligája-keretbe sem nevezte – s úgy tűnik, hogy a támadó nem is igazán szeretné az FTC színeiben folytatni: a játékos párjával kilátogatott a Hungaroringre, ahol élőben nézték meg a hétvégi Magyar Nagydíjat – az Instagramra kikerült fotó alatt rögtön meg is indult a kommentáradat, egy hozzászóló pedig nem túl kedvesen csak annyit írt Zubkovnak,  hogy menjen el a csapattól.

Zubkov sokat sejtetően reagált a bejegyzésre, s csak annyit írt vissza: „remélem, hamarosan” – szúrta ki az ulloi129.hu szurkolói portál, amely képet is csatolt a posztról.

A válaszból elég egyértelműnek tűnik, hogy a futballista már nemigen ölti magára a magyar bajnok mezét.

Olekszandr Zubkov 2019 nyarán, első ízben kölcsönben került az FTC-hez, amely sajtóhírek szerint egy évvel később 1.5 millió euróért végleg megvásárolta a szélsőt a Dinamo Kijevtől. Összesen 110 tétmérkőzésen lépett pályára a zöld-fehérek színeiben, 19 gól mellett kiosztott 23 gólpasszt is.

A megállapodása 2024 júliusáig szól a Ferencvárossal, értékét a transfermarkt.de piaci portál 1.8 millió euróra becsüli.

 

Borítókép: MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak