Musorujsag
Élő Eredmények
×

Távozik a Honvédtól, Horvátországban folytatja az ukrán középpályás

Távozik a Honvédtól, Horvátországban folytatja az ukrán középpályás

m4sport.hu | H. D.
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a klubtól Olekszandr Petrusenko, aki Horvátországban folytatja pályafutását.

Olekszandr Petrusenkót 2022 januárjában szerződtette a Honvéd, azóta 12 NB I-es mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. A kispesti klub beszámolója szerint a 24 éves középpályás Horvátországban folytatja a pályafutását, Petrusenko játékjogát az NK Istra vásárolta meg.

Borítókép: Olekszandr Petrusenko (Fotó: honvedfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

7+1 ok, amiért várjuk az OTP Bank Liga 2022/2023-as szezonját
Jaj, de fájt az a hármas sípszó május 15-én, vasárnap a Kisvárda–ZTE mérkőzésen, amely beütötte az utolsó szöget a 2021/2022-es évad koporsójába, egyben 75 napig csendre intette az OTP Bank Ligát. Jó, történt közben egy s más a magyar futball életében (példának okáért a válogatott történelmi sikert ért el Angliában), de mégiscsak türelmetlenül pörgettük az előző évi összefoglalókat, böngésztük az átigazolásokat és számoltuk vissza a napokat július végéig. A rajt előtti állapotunkban pedig elgondolkodtunk: miért is várjuk ennyire július 29-ét, az NB I 2022/2023-as szezonjának startját?
Magyar futball
Pátkait a VAR egyik vakfoltja vagy a labda elrúgása mentette meg? – Hétvégi hősök
Közel két és fél hónap várakozás után visszatért az OTP Bank Liga, rögtön egy emlékezetes fordulóval, hiszen két mérkőzés is csak a 93. perc után dőlt el – közte a múlt szezonbéli dobogósok rangadója is. Az első játéknapokon a videobíró-rendszer is főszerepet kapott, így az évadnyitó Hétvégi hősök is elsősorban ezekkel a szituációkkal foglalkozik. A továbbiakban pedig kisgyerekek a debreceni játszótéren, Puskás-játékos egy másik bolygón és labda a gól- helyett az oldalvonalon túl.
Hétvégi hősök