Musorujsag
Élő Eredmények

„Felháborító, hogy mekkora tévedés történt!" – kiakadt a kisvárdai vezetőedző a Molde első góljára

„Felháborító, hogy mekkora tévedés történt!" – kiakadt a kisvárdai vezetőedző a Molde első góljára

m4sport.hu
A Kisvárda labdarúgócsapata 3–0-ra kikapott a Molde otthonában az Európa Konferencia-liga harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén. A találkozót követően a magyar csapat vezetőedzője, Török László tartott sajtótájékoztatót, ahol igen mérgesen beszélt az első gólt megelőző, egyértelmű lesszituációról.

„Természetesen gratulálok a hazai csapatnak, de összességében amit elterveztünk, az működött – mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Török László, a Kisvárda vezetőedzője. A 62. percben kaptuk az első gólt, addig nagyon egységesek voltunk, a védekezésünk remek volt, az ellenfél erősségeit jól tudtuk hatástalanítani. Ezekből pedig voltak labdaszerzéseink is, amikből jó támadásokat vezettünk.

Az első gólt többször is visszanéztük, üzenetben is kaptuk a képeket, hatalmas les előzte meg a találatot. Sajnálom, hogy ilyen szinten nem használják a videobírót, máshol már a harmadosztályban is VAR-oznak. Felháborító, hogy mekkora bírói tévedés történt

A második és a harmadik gólt jó ütemben rúgta az ellenfél, ettől függetlenül jár a dicséret a csapatnak, nagyon jól helytállt! Megyünk tovább, van még egy visszavágó, ahol bármi megtörténhet.”

Az ominózus találat itt látható, a szituáció valóban elég egyértelműnek tűnik…

Az ominózus helyzetet a kisvárdai klub már mérkőzést követően közvetlenül is nehezményezte Facebook-oldalán.

A Kisvárda–Molde párharc visszavágóját augusztus 11-én rendezik, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek