Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megjött a várt ajánlat Batikért: Felcsúton folytatja

Megjött a várt ajánlat Batikért: Felcsúton folytatja

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Puskás Akadémia FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta Batik Bencét, aki több mint száz NB I-es meccset játszott a Budapest Honvéd csapatában.

A Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását Batik Bence, aki az elmúlt négy évben a Budapest Honvédot erősítette. Piros-feketében 111 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezeken hét gólt szerzett, míg a Magyar Kupában 20 találkozón háromszor volt eredményes. Tagja volt a 2020-ban Magyar Kupa-győztes csapatnak, az elmúlt szezonban a csapatkapitányi karszalagot is viselhette, a szurkolók pedig kétszer választották meg az év játékosának. Korábban a Ferencváros és az MTK színeiben további 36 meccsen játszott az élvonalban.

Egy nappal a bajnoki rajt előtt adott ki közleményt a Honvéd, miszerint a rutinos védőt kitette a csapat keretéből (a ZTE elleni idénynyitóra már nem is nevezte a klub), s megfelelő ajánlat esetén távozhat. A Puskás Akadémia nem meghatározott átigazolási díj ellenében szerződtette Batikot.

A PAFC új igazolása a csapat hivatalos honlapjának elmondta, rendkívül hirtelen történt a váltás, de már csak a jövőre koncentrál. Egy nagyon stabil, fiatal csapatnak tartja a felcsúti együttest, amely előrefelé lendületesen tud játszani. Batik szerint a Puskásnak mindenképp az első háromban kell végeznie a bajnokság végén.

Borítókép: pfla.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Batik Bence sejtelmes képet posztolt, miután a Honvéd kitette keretéből
Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd csütörtökön közölte, az elmúlt szezonban csapatkapitányként szereplő középhátvéd, Batik Bence kikerült az első csapat keretéből. Néhány órával később a 28 éves védő egy sejtelmes Instagram-bejegyzést osztott meg.
Magyar futball