Musorujsag
Élő Eredmények

Dragan Vukmir: Nehéz bármit mondani

m4sport.hu
A DVTK két vereséggel kezdte a Merkantil Bank Liga új szezonját, hétfőn a Sorsoksár ellen szenvedtek 2–1-es vereséget hazai pályán. Az M4 Sportnak a lefújás után nyilatkozó Dragan Vukmir vezetőedző csalódott volt, de azért látott pozitív jeleket csapata játékában.

„Nehéz bármit mondani egy vereség után, de javult a játékunk, az első húsz percben teljesen domináltunk. Nem azt mondom, hogy voltak helyzeteink, az utolsó passzokba hiba csúszott. Nem mondhatom, hogy a csapatom nem akart nyerni, nem volt szerencsénk, két kapuralövésből kaptunk két gólt, nehéz mit mondani” – értékelt a diósgyőriek vezetőedzője.

A DVTK Kecskeméttől igazolt szélsője, Lukács Dániel azt mondta, elkerülhető gólokat kaptak, ami után későn ébredtek és ezért nagy árat fizettek.

„Sokkal masszívabb védekezés kell és az átmenetekre jobban kell figyelnünk” – tette hozzá Lukács, aki elárulta, jó kapcsolatot ápol kecskeméti ex-csapattársaival, akik újoncként két döntetlennel rajtoltak az NB I-ben.

Az NB II második fordulójának zárómérkőzéséről itt olvashat bővebben.

Összefoglaló:

Merkantil Bank Liga, 2. forduló:
Diósgyőri VTK-Soroksár SC 1-2 (0-2)

korábbi eredmények:
Békéscsaba 1912 Előre-Kolorcity Kazincbarcika SC 6-1 (1-1)
HR-Rent Kozármisleny – Tiszakécskei LC 3-1 (3-1)
Budafoki MTE-Pécsi MFC 2-2 (2-1)
ETO FC Győr – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-2 (1-0)
Nyíregyháza Spartacus FC-Szombathelyi Haladás 0-1 (0-1)
Aqvital FC Csákvár-BFC Siófok 1-0 (1-0)
Credobus Mosonmagyaróvár-FC Ajka 2-1 (0-1)
Dorogi FC-Gyirmót FC Győr 1-4 (0-3)
Szentlőrinc-MTK Budapest 3-3 (1-1)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Soroksár hibátlan, a Diósgyőr 0 pontos maradt
A Soroksár 2–1-re nyert a Diósgyőri VTK vendégeként a labdarúgó Merkantil Bank Liga 2. fordulójában. A vendégek így két győzelemmel, a házigazdák két vereséggel kezdték a szezont.
Magyar futball
Még csak a 2. forduló, és már edzőt buktató, hazatérést veszélyeztető feszültség vibrál a levegőben – Hétvégi hősök
Alig kezdődött el, máris feszültséggel teli meccseket hozott az OTP Bank Liga. A Hétvégi hősök az első osztályú bajnokság ZTE–Ferencváros meccs halasztása miatt csonka 2. fordulójában az indulatkezelés különböző módjait dolgozza fel az össznépi dulakodástól, a hazatérés mikéntjét felvető szurkolói dühön és a túl korán megkezdett vitán át az elegáns elégtételig.
Magyar futball
Videó: Funshónak 42 másodperc kellett a gólhoz
Első labdaérintéséből gólt szerzett Funsho a Honvéd elleni bajnokin: a Fehérvár támadója egy szöglet előtt állt be, 42 másodperccel a pályára lépése után pedig már gólt is ünnepelhetett, fejjel növelte háromgólosra a Vidi előnyét.
Magyar futball