Musorujsag
Élő Eredmények

Nem játszik bajnokit két El-selejtezője között a Ferencváros – hivatalos

Nem játszik bajnokit két El-selejtezője között a Ferencváros – hivatalos

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy az eredetileg augusztus 21-re kiírt Paks–Ferencváros mérkőzést későbbi időpontra halasztja.

A Ferencváros szerda este 3–1-es vereséget szenvedett a Qarabag ellen, így az Európa-liga rájátszásában folytathatja, ahol az ír Shamrock Rovers vár a magyar bajnokra. Az első mérkőzést augusztus 18-án, a visszavágót egy héttel később rendezik. A Ferencváros korábban már egyoldalú kérelemmel elhalasztatta a ZTE elleni bajnokiját, most az MLSZ Versenybizottsága jelezte: nem rendezik meg augusztus 21-én a Paks–Ferencváros találkozóját. Az összecsapás új időpontját a Versenybizottság később határozza meg.

Ugyanitt a MOL Fehérvár FC is bejelentette, amennyiben csütörtök este továbbjut a Petrocub Hincestivel szemben (ennek ellenkezőjét nehéz elképzelni), biztosan elodázza a 4. fordulóból az Újpest elleni találkozóját.

A negyedik forduló részletes programja ide kattintva érhető el.

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Még csak a 2. forduló, és már edzőt buktató, hazatérést veszélyeztető feszültség vibrál a levegőben – Hétvégi hősök
Alig kezdődött el, máris feszültséggel teli meccseket hozott az OTP Bank Liga. A Hétvégi hősök az első osztályú bajnokság ZTE–Ferencváros meccs halasztása miatt csonka 2. fordulójában az indulatkezelés különböző módjait dolgozza fel az össznépi dulakodástól, a hazatérés mikéntjét felvető szurkolói dühön és a túl korán megkezdett vitán át az elegáns elégtételig.
Magyar futball