Musorujsag
Élő Eredmények
×

Fehérvárról igazolt támadót az Újpest

Fehérvárról igazolt támadót az Újpest

m4sport.hu
Csoboth Kevin közös megegyezéssel bontotta fel a szerződését a fehérváriaknál.

Újpesten folytatja pályafutását a korábban a Benficánál is megforduló Csoboth Kevin. A még mindig csak 22 éves labdarúgó egészen fiatalon, 16 esztendősen igazolt a Benfica korosztályos együtteséhez, ahol 2021 nyaráig járta a ranglétrát, egészen a portugál klub második csapatáig jutott.

Amint arról a lila-fehérek honlapja beszámolt, Portugália után MOL Fehérvár következett, ahol azonban nem tudta megszilárdítani helyét, egy NB I-es és két MOL Magyar Kupa-mérkőzésen kapott szerepet, utóbbi sorozatban két gólt szerzett. Tavasszal már a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában játszott, ahol 14 meccsen 5 gól és 3 gólpassz fűződött a nevéhez. A kölcsönből visszatért Székesfehérvárra, ahol azonban közös megegyezéssel felbontotta szerződését.

A játékos első lila-fehérben adott interjúján kiemelte, nagyon boldog, hogy az Újpesthez igazolt, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnál megtiszteltetés számára játszani, előrelépésnek tekinti a karrierjében. “Szeretnék a csapatban jól szerepelni és azért dolgozni, hogy az élmezőnyben végezzünk, személyes motivációm pedig, hogy minél többet tudjak pályára lépni a szezon során. Remélem a szurkolók is örömmel fogadnak és minél többen kilátogatnak a mérkőzésekre, én mindent meg fogok tenni ezért!”.

Borítókép: Csoboth Kevin (fotó:ujpestfc.hu)

További tartalmak