Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Vagy adják meg a tizenegyest mindkét meccsen, vagy egyiken sem!" – Waltner Róbert kifakadt a játékvezetők következetlenségére

„Vagy adják meg a tizenegyest mindkét meccsen, vagy egyiken sem!" – Waltner Róbert kifakadt a játékvezetők következetlenségére

m4sport.hu
A Paksi FC 3–3-as döntetlent ért el a Budapest Honvéd ellen, a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában, úgy, hogy az egyenlítő gólt a 96. percben szerezte. A mérkőzést követően a csapat vezetőedzője Waltner Róbert többek között a zöld-fehérek ellen befújt tizenegyesekről is véleményt alkotott.

Waltner Róbert nyilatkozatában elmondta, hogy a félidőben fel kellett emelnie a hangját, hiszen az egyébként rendkívül kombinatív csapata az első játékrészben hármat-négyet sem passzolt egymásután. A fordulás után viszont a Paks kezébe vette az irányítást, összességében a vezetőedző így jogosnak tartja a döntetlent, bár örült volna a győzelemnek, hiszen akkor három forduló után csapata vezetné az OTP Bank Ligát.

Waltner az interjúban természetesen kiemelte azt a két szituációt is, amelyből két tizenegyest kapott, s kétgólos előnyre tett szert a Budapest Honvéd: „Az első teljesen jogos volt. Játékosom hibázott, pedig nagyon tehetséges, biztos, hogy ebből is tanulni fog. A másodikat viszont nem értem, nem is volt helyzet. Ráadásul néztem szombaton az Újpest–ZTE mérkőzést, ahol egy ugyanilyen kezezést nem fújtak le. Vagy adják meg a tizenegyest mindkét meccsen, vagy egyiken sem! Természetesen elfogadom a játékvezető döntését, de ezt nem kellett volna befújni” – fejezte ki a véleményét a mérkőzés után.

A paksi mester minden bizonnyal Tajti Mátyás kezezésére gondolt az Újpest–ZTE találkozó hosszabbításában, amikor az egerszegi középpályás kezére pattant a labda, a játékvezető (és a videobíró) azonban nem gondolta, hogy büntetőt kellene adni a megmozdulásért. Más kérdés, hogy végül az Újpestnek is összejött az egyenlítés és a Paks is ponttal zárta a kispesti kirándulást.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek