Musorujsag
Élő Eredmények

Az NB II-ben talált védőre a Vasas

Az NB II-ben talált védőre a Vasas

vasasfc.hu
Szerződtette a Szeged-Csanád Grosics Akadémia védőjét, Ódor Mátét a Vasas.

A 21 éves futballista a védelem jobb oldalán mozog otthonosan, ezen a poszton volt alapembere az elmúlt szezonban a Szegednek. A jelenlegi kiírásban a Merkantil Bank Liga első két fordulójában lépett pályára.

A fehérvári nevelésű Ódor szerződtetésével kapcsolatban Nagy Miklós sportigazgató elmondta, annak a hármas tranzakciónak a most érvényesülő eleme, melynek keretében Szilágyi Zoltán játékjogát értékesítettük és Szatmári Lóránd is a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében folytatja pályafutását. „A transzfer során ismételten átigazolási díj nélkül igazoltunk olyan labdarúgót, aki beleillik a klub hosszú távon fiatal magyar játékosokra építő koncepciójába” – idézte sportvezetőjét az angyalföldiek honlapja.

A bajnokságot újoncként kezdő Vasas az első három meccsén az OTP Bank Ligában egyaránt döntetlent játszott, a 4. fordulóban a Budapest Honvédot fogadja vasárnap.

Borítókép: Ódor Máté (kép: szeged-grosicsakademia.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újoncok válogatottja – rájuk érdemes odafigyelni az OTP Bank Liga új szezonjában
Múlt hétvégén elkezdődött az OTP Bank Liga 2022/2023-as kiírása, vele együtt pedig a találgatás is, kik lehetnek azok a futballisták, akik berobbannak az NB I-be ebben az idényben. Most egy csokorra való tizenegyet gyűjtöttünk össze azokból a magyar futballistákból, akiknek néhány napja még nem volt élvonalbeli fellépése, de a jövőben a mezőny meghatározó futballistái lehetnek.
Magyar futball