Musorujsag
Élő Eredmények

Változott a Fradi kerete a csütörtöki meccs előtt, végül mindkét kulcsjátékos rendelkezésre áll

Változott a Fradi kerete a csütörtöki meccs előtt, végül mindkét kulcsjátékos rendelkezésre áll

m4sport.hu
Két nappal ezelőtt még az Európa Labdarúgó Szövetség (UEAF) hivatalos oldalán azt láthattuk, hogy a Ferencváros Európa-liga play-off körébe nevezett keretében nincs ott Sammy Mmaee és Kristoffer Zachariassen sem, a csütörtöki listán viszont már mindketten szerepelnek.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, kedden még úgy nézett ki, Sztanyiszlav Csercseszov sérülés miatt kéntelen nélkülözni két kulcsjátékosát. Ráadásul Kristoffer Zachariassen hiánya fájt volna igazán, ugyanis a norvég labdarúgó remek formában kezdte az idényt, a 6 BL-selejtezős párharc során két gólt és egy gólpasszt jegyzett, valamint az NB I-ben is eredményes volt már. Zachariassen legutóbb nem volt a keret tagja a MOL Fehérvár FC ellen, míg Sammy Mmaee a Qarabag ellen sérült meg, de a jelek szerint mindkettőjükkel számolhat az orosz vezetőedző. A két futballista Rasmus Thelander és Stjepan Loncar helyére került be, így ők végül kimaradtak a Shamrock Rovers elleni Európa-liga play-off kör keretből. A nemrégiben felépülő Henry Wingo, valamint a nyáron szerződtetett Xavier Mercier is maradt a listán.

A Ferencváros kerete a Shamrock Rovers elleni El-rájátszásra:

Kapusok: Bogdán Ádám, Dibusz Dénes
Védők: Mats Knoester, Adnan Kovacevic, Eldar Civic, Botka Endre, Pászka Lóránd, Henry Wingo, Sammy Mmaee
Középpályások: Muhamed Besic, Xavier Mercier, Anderson Esiti, Vécsei Bálint, Aissa Laidouni, Kristoffer Zachariassen
Támadók: Ryan Mmaee, Tokmac Nguen, Adama Traoré, Carlos Auzqui, Marquinhos, Franck Boli

A Ferencváros–Shamrock Rovers találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: Budapest, 2022. július 31. A ferencvárosi gólszerző, Kristoffer Zachariassen (b) a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. július 31-én. A Ferencváros 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak