Musorujsag
Élő Eredmények
×

Extrém vihar és villámlás után a Kecskemét meglepetésre pontot szerzett a Puskás Akadémia otthonában

Extrém vihar és villámlás után a Kecskemét meglepetésre pontot szerzett a Puskás Akadémia otthonában

m4sport.hu
Az újonc Kecskemét némileg meglepetésre 1–1-es döntetlent játszott, s pontot rabolt a Puskás Akadémiától a labdarúgó NB I-ben egy viharral tűzdelt, jókora késéssel elkezdett összecsapáson.

Összefoglaló

OTP Bank Liga, 4. forduló
Puskás Akadémia FC–Kecskeméti TE 1–1 (0-1)
Pancho Aréna, 980 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Szabó A. (86. – öngól), illetve Szuhodovszki (3.)
sárga lap: Urblík (22.), Batik (73.), illetve Banó-Szabó (29.), Zeke (45+1., 79.), Vágó (72.), Szabó A. (75.)
kiállítva: Zeke (79.)
Puskás Akadémia: Tóth B. – Mezghrani, Batik, Stronati, Komáromi – Favorov (Puljic, 84.), Urblík (Colley, 63.), van Nieff (Zahedi, a szünetben), Corbu – Kiss T. (Bakti, 74.), Baluta (Skribek, 74.)
Kecskemét: Varga B. – Szabó A., Belényesi, Szalai G. – Katona M., Vágó, Nagy K. (Pejovic, 93.), Zeke – Szuhodovszki (Meszhi, 84.), Tóth B. (Szabó L., 84.), Banó-Szabó (Katona B., 57.)

A kezdő sípszó előtt néhány perccel hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára, és a villámlások miatt jelentős, 45 perces késéssel kezdődött a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy ez a közjáték az újonc kecskemétieket zavarta meg kevésbé, hiszen Szuhodovszki Soma hatalmas góljával gyorsan vezetést szereztek.

A Puskás Akadémia a félidő közepén talált csak magára, de a szünetig nem tudott egyenlíteni.

Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, a Kecskemét azonban önfeláldozóan védekezett. A találkozó hajrájához közeledve ismételten szakadni kezdett az eső, miközben záporoztak a sárga lapok, melyek közül Zeke Márió kettőt is begyűjtött, így emberhátrányba kerültek a vendégek.

Tovább támadott a Puskás Akadémia, és Szabó Alex öngóljával sikerült az egyenlítés. A meccs végén mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a győzelem megszerzésére, de a kapusok bravúros védésekkel megóvták kapujukat a góltól.

A döntetlennel az újonc Kecskemét továbbra is veretlen a bajnokságban.

Meccs utáni értékelések:

vasárnap
ZTE FC-Kisvárda Master Good 17.55
Vasas FC-Budapest Honvéd 20.00
hétfő
Mezőkövesd Zsóry FC-Debreceni VSC 20.00

A MOL Fehérvár-Újpest FC és a Paksi FC-Ferencvárosi TC mérkőzéseket – a nemzetközi kupákban érintett csapatokra való tekintettel – elhalasztották, az időpontokat később tűzik ki.

Borítókép: facebook.com/kecskemetite

További tartalmak