Musorujsag
Élő Eredmények

Amerikából érkezhet magyar szélső Petrjak helyére a Fehérvárhoz – sajtóhír

Amerikából érkezhet magyar szélső Petrjak helyére a Fehérvárhoz – sajtóhír

m4sport.hu
A Nemzeti Sport értesülései szerint a MOL Fehérvár FC Schön Szabolcsot szerződtetheti Ivan Petrjak távozása után.

A 28 éves ukrán szélső leigazolását hétfőn jelentette be a Sahtar Donyeck, amely a ferencvárosi Olekszandr Zubkov után újabb korábbi játékosát vásárolta vissza.

A Nemzeti Sport több forrásra hivatkozva azt írja, hogy a Vidinél a nyolcszoros magyar válogatott Schön Szabolcs az első számú kiszemelt Petrjak pótlására. A 21 éves magyar szélső létszámfölöttivé vált az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő FC Dallasnál, a szezonban még egyszer sem lépett pályára a bajnokságban.

Schön Szabolcs legutóbb júniusban játszott tétmérkőzést, amikor a magyar U21-es válogatott 2–0-ra nyert a lettek ellen Európa-bajnoki selejtezőn. Klubjában az előző 12 bajnokin a keretben sem szerepelt.

A MOL Fehérvár FC múlt héten bravúros, 2–1-es győzelmet aratott az 1. FC Köln vendégeként a Európa-konferencialiga selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában. A párharc visszavágóját csütörtökön 19 órától rendezik, a mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Borítókép: Budapest, 2021. november 12. Schön Szabolcs, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében San Marino ellen játszott mérkőzésen Budapesten, a Puskás Arénában 2021. november 12-én. MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak

Kapcsolódó hírek