Musorujsag
Élő Eredmények

A pécsi pofon volt az utolsó, Dragan Vukmir távozik a Diósgyőrtől - hivatalos

A pécsi pofon volt az utolsó, Dragan Vukmir távozik a Diósgyőrtől - hivatalos

m4sport.hu | Szerző: Kovács Máté
Közös megegyezéssel és azonnali hatállyal szerződést bontott a labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK a vezetőedzőjével, Dragan Vukmirral.

Az edzéseket átmenetileg Szász Ferenc másodedző tartja, az új szakvezető kinevezéséről az elkövetkező napokban hoz majd döntést a miskolci együttes – áll a klub hivatalos honlapján.

A szerb-magyar állampolgárságú mestert áprilisban, Kondás Elemér menesztése után nevezte ki az akkor az NB II feljutást jelentő második helyén álló Diósgyőr. A váltás azért is volt meglepő 7 fordulóval a bajnokság vége előtt, mert Vukmir akkor a harmadik helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémiát irányította, pontosabban hagyta el a DVTK hívására.

Dragan Vukmir (fotó: dvtk.eu)

Az igazolásnak nem lett happy end a vége, a Vasas FC mögött a Kecskemét jutott fel az élvonalba, a Diósgyőr és Vukmir maradt a másodosztályban.

Az új idény sem indult jól a diósgyőrieknél, öt forduló után – három vereséggel és két győzelemmel – csak a 13. helyen áll a Merkantil Bank Ligában a miskolci csapat, pedig ebben a szezonban is a feljutás volt a kitűzött cél. Az utolsó csepp a pohárban a hétfői, Pécs ellen elszenvedett 4-3-as vereség volt.

Borítókép: Dragan Vukmir (Facebook/DVTK)

További tartalmak