Musorujsag
Élő Eredmények
×

Feljutásban tapasztalt támadót igazolt a Diósgyőr

Feljutásban tapasztalt támadót igazolt a Diósgyőr

m4sport.hu
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK leigazolta Gera Dánielt, aki a miskolci klub 16. nyári érkezője.

A 27 éves támadó az MTK színeiben mutatkozott be az élvonalban, tavaly januárban a Ferencvároshoz igazolt, az előző szezont pedig a Puskás Akadémiánál töltötte kölcsönben. A DVTK közleménye szerint szerződést bontott a Fradival, átesett az orvosi vizsgálatokon és aláírta diósgyőri szerződését.

„Több helyről kerestek, az élvonalból is érdeklődtek irántam, azonban el akartam hagyni a komfortzónám, mert úgy gondoltam, erre van szükségem a teljes megújuláshoz, és ezért fogadtam el a DVTK hívását – idézi a klub honlapja Gera Dánielt, aki eddigi pályafutása során 110 élvonalbeli és 30 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára. – A döntésemben fontos szerepet játszott a Kuznyecov Szergej által felvázolt projekt, ami egybevág az elképzeléseimmel, ezek alapján minimum két évre tervezek Diósgyőrben. Az MTK-val már kétszer feljutottam az élvonalba, szeretném a DVTK-val is átélni ezt az élményt, jelenleg ez a legnagyobb motiváció számomra.”

Borítókép: Gera Dániel (Fotó: dvtk.eu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Viharos kinevezés, furcsa döntések, elpuskázott feljutás, pocsék szezonkezdés, dicstelen távozás: Dragan Vukmir négy és fél hónapja a Diósgyőr kispadján
Áprilisban nagy vihart kavart Dragan Vukmir kinevezése a Diósgyőr labdarúgócsapatának kispadjára, a tréner azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: az elpuskázott feljutás és a várakozásoktól messze elmaradó idénykezdés után menesztették a vezetőedzőt, akinek miskolci pályafutását foglaljuk most össze a legfontosabb állomásokat és fordulópontokat felidézve.
Magyar futball