Musorujsag
Élő Eredmények

Hahn János nem bánta meg a dunaszerdahelyi kitérőt, de többet várt

Hahn János nem bánta meg a dunaszerdahelyi kitérőt, de többet várt

m4sport.hu
A DAC-tól Paksra visszatérő Hahn János felemás érzésekkel gondol a Dunaszerdahelyen töltött egy évre, legsürgősebb feladatának pedig a formája visszanyerését tartja.

A hétszeres válogatott támadó a Paks színeiben játszott 225 mérkőzés és 69 gól után tavaly nyáron igazolt a szlovák élvonalban szereplő DAC-hoz, amelyben 24 találkozón háromszor volt eredményes, de nem kerülték el a sérülések: az eredeti tervek szerint decemberben térdműtéten esett volna át, ezt végül áprilisra halasztották, de az új szezon is kisebb sérüléssel kezdődött számára.

Az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjának gólkirálya az M4 Sport Átigazolás című műsorában elmondta, négy hete folyamatosan tud edzeni, de nehéz időszakon van túl, a teljesítményével sem volt elégedett. Miután a kezdeti pozitív tapasztalatok után DAC-nál közölték vele, hogy kevesebb játéklehetőséget fog kapni, eldöntötte, hogy váltani szeretne, voltak külföldi ajánlatai is, de a Paksé volt a legkomolyabb, ráadásul Magyarországon csak nevelőegyesületében tudja magát elképzelni, mert szerinte a tolnai klubban tudja magát legjobban újraépíteni.

A Dunaszerdahelyen töltött évre felemás érzésekkel gondol. „Az elején jól alakultak a dolgok, jól éreztem magam, jól mentek az első mérkőzések, utána viszont formahanyatláson mentem keresztül, amiből nem tudtam kijönni. Jó tapasztalat volt, szerettem ott lenni, jó embereket ismertem meg, összességében nem bánom, de jobbat reméltem ettől a dologtól” – fogalmazott a 27 éves csatár.

Elsődleges célja az, hogy visszanyerje régi formáját. „Ilyenkor az önbizalomnak kell visszaépülnie, amit folyamatos játéklehetőséggel és gólokkal lehet visszaépíteni” – tette hozzá.

Borítókép: Hahn János (Fotó: paksifc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hahn betalált, a DAC magabiztosan nyert
A magyar válogatott Hahn János góllal járult hozzá a Dunaszerdahely 2–0-s győzelméhez az FK Pohronie ellen a szlovák labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.
Magyar futball
Hahn János: Rossi is támogatta a döntésemet
Hahn János a Paksi FC játékosaként az elmúlt idényben gólkirályi címet ünnepelhetett, ráadásul a tizenkét csapatos kiírásban elsőként átlépve a húszas határt, huszonkétszer vette be az ellenfelek kapuját. Kitűnő teljesítményével felhívta magára Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét is, 26 évesen pedig a szlovák bajnokságban szereplő Dunaszerdahelynél is kipróbálhatja magát.
Magyar futball
Az NB I gólkirálya a DAC-nál folytatja
Hahn János, az OTP Bank Liga előző idényének gólkirálya - a korábbi sajtóhíreknek megfelelően - a dunaszerdahelyi DAC-nál folytatja pályafutását.
Magyar futball