Musorujsag
Élő Eredmények

Cseri Tamás: Szappanos Péternek le kellene tennie a kontrollert, már visszafelé fejlődik

Cseri Tamás: Szappanos Péternek le kellene tennie a kontrollert, már visszafelé fejlődik

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC honlapjának adott könnyed hangvételű interjút Cseri Tamás, a klub négyszeres válogatott csapatkapitánya. A 34 éves középpályás civil, pályán kívüli életéről osztott meg eddig nem ismert részleteket, egy ponton pedig Szappanos Péterrel közös szenvedélyük is szóba került.

A Mezőkövesd honlapján olvasható interjúból kiderül, Cseri nagyon jól érzi magát Mezőkövesden és a közeli Egerben otthonra is lelt, hosszú távra tervez. Szóba került gyerekkora, profi pályafutása korai szakasza, megismerkedése feleségével, de az is, hogy szabadidejében az aktív pihenés híve és szívesen tölti időt lányaival is.

A beszélgetés talán legizgalmasabb része akkor jött el, amikor a videojátékok kerültek szóba:

Nagy konzoljátékos hírében állsz. Melyik volt és jelenlegi csapattársadat sikerült megfertőznöd? Ki az, aki jobban járna, ha inkább letenné a kontrollert?

Inkább engem fertőztek meg, és nem én őket. Mivel a jelenlegi csapatban is sokan játszanak videojátékokkal, így velük is, de a volt csapattársaim közül is sokakkal szoktam játszani. Már próbálom lecsökkenteni az ezzel töltött időt, hiszen volt olyan időszakom, amikor rengeteg időt játszottam. Akinek le kéne tenni a kontrollert, az pedig a Szappanos Peti, ő az, aki már visszafelé fejlődik.

Szappanos és Cseri 2018 és 2021 között voltak csapattársak Mezőkövesden, így bőven volt idejük hódolni közös szenvedélyüknek és kiismerni egymás erősségeit, gyengeségeit kontrollerrel a kézben.

A 31 éves kapus tavaly óta a Budapest Honvédban szerepel, kíváncsian várjuk, fülébe jutnak-e Cseri Tamás szavai és érkezik-e reakció az építő(?) kritikára.

Borítókép: Cseri Tamás (fotó: Mezőkövesd Zsóry FC)

További tartalmak