Musorujsag
Élő Eredmények

Nem tudom, a topligában hogy bírják ezt a játékosok – a Puskás Akadémia kapusa az egy hét alatt lejátszott három meccs után

Nem tudom, a topligában hogy bírják ezt a játékosok – a Puskás Akadémia kapusa az egy hét alatt lejátszott három meccs után

M4 Sport
Az egy héten belül játszott harmadik mérkőzésükön fáradtan mozogtak a csapatok – vélekedett a Vasas otthonában elért 1-1-s döntetlen után a Puskás Akadémia kapusa, Tóth Balázs, aki értetlenül áll az előtt, hogy magasabb szinten miként bírják ezt a terhelést.

A vasárnap 25. életévét betöltő futballistának több fontos védése is akadt az 1-1-re végződő találkozón, melyek közül az 55. percben bemutatott kulcsmomentumnak bizonyult, hiszen nemhogy nem nőtt kétgólosra a különbség, hanem a kontrából még egyenlíteni is sikerült. Akkor még bízott benne, hogy ez a fordulópontja lesz a mérkőzésnek, de a győzelmet nem sikerült kicsikarniuk.

Hogy miért maradt el a teljesítmény a várakozásaitól, arra a kapus elgondolkodtató megfejtést adott.

„Annyit tudok mondani, nagyon sokat kivett a csapatból, hogy heti három mérkőzést játszottunk. Nem tudom, a topligában hogy bírják ezt a játékosok?”

– tette fel a költői kérdést Tóth, és láthatóan maga is megmosolyogtatta, hogy finoman szólva sem túl hízelgő, amit mondott. De nem hőkölt meg, továbbra is kritikus hangot ütött meg

„A Vasas és mi is unalmas, taktikus mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat nagyon fáradt volt, igazságos döntetlen született sajnos” – összegzett, aki a bravúrjai ellenére nem volt elégedett, mert az egy pont csalódás a felcsútiaknak.

Hozzátette, reméli a két szabadnap és a következő bajnokiig, amire vasárnap kerül sor a ZTE ellen, lesz idejük regenerálódni.

Ezzel szemben a vezetőedzőjük, Hornyák Zsolt arról (is) beszélt, hogy nem kéne gondot jelentsen pár naponta pályára lépni, csupán a foghíjas védelme miatt nevezte nehéznek ezt az időszakot.

A Puskás Akadémia egyébként két idegenbeli iksz között a Mezőkövesd otthoni legyőzésével zárta az elmúlt három fordulót.

Borítókép: Tóth Balázs (forrás: Puskás Akadémia)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek