Musorujsag
Élő Eredmények
×

Tam Courts: Most egységes és elszánt volt a csapat

Tam Courts: Most egységes és elszánt volt a csapat

m4sport.hu
A Budapest Honvéd FC Nenad Lukics tizenegyesgóljával győzte le a Kisvárdát, a Honvéd vezetőedzője, Tam Courts szerint megmutatták, hogy érettek és tudnak egymásért küzdeni.

„Nem mondanám, hogy olyan nagy sorozat volt, mert volt egy szerdai mérkőzésünk – vélekedett a Kisvára Vezetőedzője, Török László. – Nem voltak ránk jellemzőek ma azok a jegyek, amit az előző hat fordulóban produkáltunk. Hozzáteszem, azok is mi voltunk, akik akkor parádéztak. Ezek is mi voltunk, akik ma gyengébben játszottunk. Gratulálnunk kell a Honvédnak, hogy elvitte a három pontot, de nem azért nyert, mert jobban játszott, hanem nekünk voltak ma problémáink. Egy kicsit ritmustalanul játszottunk, sajnos ez ma így alakult, mennünk kell tovább”

Török elmondta: „nincs probléma, nem áll meg semmi. Jó csapatunk van, ezt bizonyították többször is, kellő önbizalommal kell a továbbiakban is játszanunk a bajnokságban”.

„Nem gondolnám, hogy enerváltak lettünk volna. Az első félidőben nem találtuk a játékunkat, de ott is kézben tartottuk a meccset. A második játékrészben rájuk mentünk, de nem sikerült egy helyzetet sem értékesítnünk, úgyhogy kikaptunk egy buta tizenegyessel – fogalmazott Ötvös Bence. – Hiányzott a gól a játékunkból, más nem nagyon. Kialakítottuk a helyzeteket csak nem sikerült berúgni”.

A Budapest Honvéd jövő vasárnap a Groupama Arénába látogat, a Ferencvárosi TC vendége lesz.

„A Ferencvárost mindenki meg akarja verni, pláne a hazai pályájukon, ott is győzni szeretnénk, kijavítani a mai vereséget. Győzni megyünk oda” – mondta Ötvös.

A mérkőzés összefoglalója:

„Ma egységes és elszánt volt a csapat. Hittünk magunkban. Megmutattuk, hogy érettek vagyunk, tudunk egymásért is küzdeni, és nagyon jó volt látni, hogy egy szinttel feljebb vitte a csapat a saját színvonalat” – vélekedett a Budapest Honvéd vezetőedzője, Tam Courts.

Courts elmondta: ­„az elmúlt hét nap során, többé kevésbé ugyan azt a játékoskeretet küldtük pályára, nem sok variációs lehetőségünk volt. Természetes volt, hogy a szerzett gólunk után a Kisvárda vissza tud nyomni minket, de mi is visszaléptünk és egy másfajta karaktert és mentalitást tudtunk mutatni, ez kellett ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot”.

A Budapest Honvéd az Újpest után a Kisvárdától sem kapott gólt, Tamás Krisztián szerint össze kell szokniuk és még mindig van hova fejlődniük, de egyelőre nem lehet azt mondani, hogy összeszokott lenne a csapat hátsó alakzata.

„Ha lehet ezt mondani, elég csúnya játékkal, de megnyertük ezt a mérkőzést. Ami hiányzott az elmúlt időszakban az ez volt, hogy az ilyen meccseket is el tudtuk veszíteni az utolsó öt percben, utolsó pillanatokban. Most ez egy jó pont, reméljük a továbbiakban is sikeresek tudunk lenni” – mondta a Honvéd védője, Tamás.

„Sokkal kompaktabbak vagyunk, nagyon együtt érzem most a csapatot, mindenki nagyon akart. Csúsztunk másztunk ma is minden labdáért, szerintem ez volt a siker kulcsa” – vélekedett Tamás.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak