Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: az Újpest-szurkolók levetették a mezt a csúfos vereség után

Videó: az Újpest-szurkolók levetették a mezt a csúfos vereség után

m4sport.hu
A Ferencváros 6–0-ra kiütötte riválisát a Megyeri úton. A mérkőzés lefújása után az Újpest-szurkolók levetették a mezt a játékosokkal. A lila-fehérek hét fordulót követően nyeretlenül állnak a tabella utolsó helyén az OTP Bank Ligában.

Az idei és a tavalyi szezont is nagyon gyengén kezdő Újpest játékosai közel egy éve már megtapasztalhatták szurkolóik haragját, 2021. októberében a Gyirmót elleni vereséget követően is levetették a mezt a játékosokkal.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Adama Traoré tarthatatlan, a derbin is bombagólt lőtt
A kiváló formában futballozó Adama Traoré a derbin is megvillant: a 32. percben bombagólt lőtt az Újpestnek. Az FTC-hez nyáron érkező mali támadó így a jelenleg is zajló szezonban 12 tétmérkőzésen 11 gólnál és négy gólpassznál jár.
Magyar futball
Óriásit hibázott az újpesti védelem, Boli góllal büntette
Az eddig hibátlan, címvédő Ferencváros a bajnokságban még nyeretlen Újpest vendége. A mérkőzés ennek megfelelően is indult: a zöld-fehérek kezdeményezően léptek fel, a kilencedik percben meg is szerezték a vezetést a norvég Kristoffer Zachariassen révén, majd egy bődületes védelmi hiba után Franck Boli is betalált.
OTP Bank Liga