Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hivatalos: Zoran Kuntics lett a MOL Fehérvár új vezető játékosmegfigyelője

Hivatalos: Zoran Kuntics lett a MOL Fehérvár új vezető játékosmegfigyelője

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő MOL Fehérvár a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Zoran Kuntics lett az alakulat új vezető játékosmegfigyelője.

 

Zoran Kuntics játékosként 1995-ben, majd 1998 és 1999 között is a fehérvári alakulatban futballozott, így nem lesz ismeretlen számára az alakulat.

Sallói István rámutatott: Balogh Tamás távozásával megüresedett egy pozíció a megfigyelői stábban, ezt tölti be a jövőben az 55 éves szakember.

„Balogh Tamás távozásával megüresedett a vezető játékosmegfigyelő pozíció, ami az egyik kulcspozíció a csapatépítés szempontjából, hiszen a sikeres játékospolitika alapja a megfelelő szűrés-, elemzés- és döntéstámogatás, ami a scout részleg feladata. Ennek a részlegnek a vezetésével bíztuk meg Zoran Kunticsot, akivel korábban már dolgoztam együtt, amikor edzőként dolgozott és azóta is jó kapcsolatban maradtunk, sokat beszélgettünk a fociról, de a fő érv mellette a játékoskiválasztás terén szerzett tapasztalata és a Vidi-kötődése volt. Bízom benne, hogy a segítségével olyan szintű játékosokat tudunk igazolni, akikkel a Vidi folyamatosan és fokozatosan fejlődni tud”.

Kuntics legutóbb a címvédő Ferencvárosnál tevékenykedett, melynél az elmúlt három évben szintén megfigyelőként dolgozott.

„Szeretem a kihívásokat, az elmúlt három évben a Ferencvárosnál dolgoztam játékosmegfigyelőként, ahol főként a délszláv régió tartozott hozzám. Örültem Sallói István felkérésének, hiszen játékosként két időszakot is töltöttem a Vidinél, ahol játékosként remek élményekkel gazdagodtam, nagyon szívesen tekintek vissza erre az időszakra. Megkönnyítette a döntésemet, hogy ismerem a várost, a klub hagyományait, ami segíteni fogja a közös munkánkat. Természetesen eddig is kiemelten követtem a Vidit és persze a teljes magyar mezőnyt, de élőben a volt jugoszláv országokban néztem rengeteg meccset az elmúlt években. Már meg is kezdtem a munkát, ma megbeszélést tartottunk a scoutokkal, meghatároztunk az irányt, a napokban pedig felosztjuk a feladatokat. Az első benyomásaim nagyon jók. Én magam a kemény munkában hiszek és ezt várom el a többiektől is. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a Vidi elérje a céljait”.

Borítókép: molfehervarfc.hu/

További tartalmak