Musorujsag
Élő Eredmények
×

Dombi Tibor: Szombat estig vagyok, aztán meglátjuk

Dombi Tibor: Szombat estig vagyok, aztán meglátjuk

m4sport.hu
Dombi Tibor sem tudja még, hogy meddig lesz a DVSC labdarúgócsapatának megbízott trénere, az azonban biztos, hogy a hétvégi, Paks elleni mérkőzésen még ő irányítja a csapatot.

A debreceniek az NB I. előző, 7. fordulójában hazai pályán a Fehérvár elleni szerezték meg szezonbeli első győzelmüket, szombaton pedig Pakson lépnek pályára. A csapatot ezúttal is az ideiglenesen kinevezett klublegenda, Dombi Tibor irányítja majd, aki szerint a paksi lehet az utolsó mérkőzés az ő vezetésével, de ő sem tudja még pontosan, mit hoz a jövő.

„Ahogyan a nagy edzők mondják, hogy a következő meccsre koncentrálnak, úgy én tényleg csak a következőre koncentrálok, mert nem tudom, hogy mi lesz utána. A Vidi elleni meccs előtt szóltak, hogy a mi stábunk fogja irányítani a csapatot, akkor arra figyeltem, most szóltak, hogy a Paks még a miénk, úgyhogy eddig figyelek. Úgy gondolom, hogy szombat estig vagyunk, aztán majd meglátjuk” – fogalmazott Dombi, akit Joao Janeiro menesztése után bíztak meg a feladattal.  Segítői Madar Csaba, Száraz Ádám és Balogh János, a stáb továbbá számíthat Herczeg András tanácsaira is.

A szombaton 15:30-kor kezdődő Paks–DVSC meccset az M4 Sport+ és az m4sport.hu közvetíti élőben.

További tartalmak