Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Dibusz bravúrjai is kellettek a Trabzon legyőzéséhez

Videó: Dibusz bravúrjai is kellettek a Trabzon legyőzéséhez

m4sport.hu
Három percen belül három bravúrt mutatott be Dibusz Dénes a Ferencváros Trabzonspor elleni Európa-liga-meccs első félidejében, a hajrájában pedig ha nem véd egy hatalmasat, a labda már azelőtt a kapuba jut, hogy a lesen álló Yazici elé került volna.

A Ferencváros több mint 80 percet emberhátrányban futballozva 3–2-re legyőzte hazai pályán a török Trabzonsport az Európa-liga csoportküzdelmeinek nyitófordulójában. A Fradi hamar megszerezte a vezetést, a 16. percben azonban emberhátrányba került Civic kiállításával. A piros lap után nem sokkal nehéz perceket élt át az FTC, Dibusz Dénes azonban három percen belül három bravúrt is bemutatott. A kapus kiváló reflexeire a meccs hajrájában is nagy szüksége volt a Ferencvárosnak, hiszen ha Yazici lesgólja előtt nem véd egy hatalmasat, VAR-nak nem kellett volna közbeavatkoznia, mert a Trabzon egy szabályos találattal kiegyenlít.

Az FTC jövő csütörtökön az AS Monaco otthonában lép pályára, a 18:45-kor kezdődő meccset az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További tartalmak