Musorujsag
Élő Eredmények
×

Batik Bence kendőzetlenül elárulta, mi történt a szünetben az öltözőben

Batik Bence kendőzetlenül elárulta, mi történt a szünetben az öltözőben

m4sport.hu
Erősen fogalmazott Batik Bence, a Puskás Akadémia játékosa azzal kapcsolatban, hogy minek köszönhetően javult fel a játékuk a második félidőre a Zalaegerszeg otthonában.

A Puskás Akadémia hátrányból fordítva nyert 2–1-re nyert a Zalaegerszeg vendégeként, idegenben pedig ez volt a felcsútiak első győzelme a mostani szezonban. A házigazdák gólja az első félidő közepén, a vendégek mindkét találata a második játékrészben született.

Batik Bence, a felcsútiak védője szerint jó kezdés után visszaestek, ezt góllal büntette a Zalaegerszeg, a félidőben azonban az edzői fejmosás és a jól beszálló cserék felfrissítették a csapatot – igaz, a fejmosásnál jóval erősebb kifejezést használt az M4 Sportnak nyilatkozva.

Kálnoki Kis Dávid, a ZTE csapatkapitánya szerint maguknak köszönhetik a vereséget, mert megvoltak a kontralehetőségeik és a letámadásból szerzett labdák után is gólhelyzeteket alakítottak ki, de azokat nem tudták kihasználni. Hozzátette, ki kell elemezniük, mitől van az, hogy már nem az első mérkőzésüket veszítik el előnyből.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője szerint a csapatmunka diadala volt a vasárnapi, ő is kiemelte, hogy a cserék nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, annak pedig külön örült, hogy végre hatékonyan használták ki a helyzeteiket.

Ricardo Moniz, a ZTE trénere nagyon csalódott az eredmény miatt, de védelmébe vette játékosait, hiszen szerinte akár három góllal is elhúzhattak volna, és akkor el is dől a mérkőzés. Amin szerinte javítani kell, az a védelem, de haladni kell tovább és akkor remélhetőleg meglesz az eredménye, mert ennek a Zalaegerszegnek véleménye szerint az első négyben a helye.

Borítókép: Batik Bence (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek