Musorujsag
Élő Eredmények

Meghívót kapott a válogatottba Kleinheisler László

Meghívót kapott a válogatottba Kleinheisler László

m4sport.hu
Marco Rossi szövetségi kapitány behívta Kleinheisler Lászlót a németek és az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

A hírt a magyar középpályás klubja, az NK Osijek közölte. A Kleinheisler legutóbb június 4-én, az angolok ellen 1–0-ra megnyert idegenbeli NL-mérkőzésen szerepelt a nemzeti csapatban. A válogatott másnapi edzésén megsérült, az új szezont azonban remek formában kezdte, tíz meccsen négy gólt és négy gólpasszt jegyzett az Eszékben.

A magyar válogatott szeptember 23-án Lipcsében lép pályára a németek ellen, majd 26-án a Puskás Arénában fogadja az Európa-bajnok olaszokat a Nemzetek Ligájában. Az M4 Sport és az m4sport.hu mindkét mérkőzést élőben közvetíti, akárcsak Marco Rossi szerdán 14 órakor kezdődő kerethirdető sajtótájékoztatóját.

A nemzeti csapatnak ugyanakkor hiányzója is lesz a szeptemberi két mérkőzésen, kedden ugyanis kiderült, hogy meg kell műteni az arccsonttörést szenvedett Sallai Rolandot.

A magyar válogatott júniusban Angliát hazai pályán 1–0-ra, idegenben 4–0-ra verte, Olaszországban 2–1-re kikapott, míg Németország ellen itthon 1–1-es döntetlent játszott, így négy forduló után vezeti csoportját a Nemzetek Ligája A divíziójában.

Borítókép: Kleinheisler László (Fotó: Facebook/NK Osijek)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek