Musorujsag
Élő Eredmények

Sörrel leöntött kapcsolótábla és a Real Madrid külön emelete – Gurulj be lassítva is!

Sörrel leöntött kapcsolótábla és a Real Madrid külön emelete – Gurulj be lassítva is!

m4sport.hu
A mostani egy különleges, sokkal inkább a hátteret bemutató podcast: miért nem hallottuk Hajdú B. Istvánt a derbi utolsó perceiben? Hogyan került ugyanarra az emeletre Manchesterben, mint a Real Madrid? Milyen Villarealos emléktárgyat vett 2006-ban? Hogyan készül egy ilyen BL-hétre, mi minden történik vele a kommentátorállásban és azon túl? És azért arról a 4-3-ról is ejtettünk szót, ami lehet, hogy végleg eldöntötte az idei Aranylabda sorsát.

A legfrissebb témával, a kupadöntőt felvezető Paks–Ferencváros bajnoki kivesézésvel kezdődött az e heti Gurulj be lassítva is!-podcast, természetesen ennek kapcsán a május 11-i finálé is szóba került, kiderült, hogy egy nap alatt több mint tízezer jegy fogyott el a mérkőzésre.

Ezt követően szóba került a múlt vasárnapi derbi is, aminek kapcsán Hajdú B. István elárulta, miért ment el a hangja az utolsó percekben, ennek mentén pedig több kulisszatitkot is megosztott a kommentátori munkáról, elárulta például, hogy Manchesterben egy szállodában lakott a Real Madrid csapatával.

A mérkőzéssel kapcsolatban felmerült az Aranylabda kérdése, Hajdú B. István szerint egyetlen játékos lehet veszélyes Karim Benzemára ebben az összevetésben.

 

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Juhász Roland debütált a minifutball-válogatottban
A júniusi, kassai Európa-bajnokságra készülő magyar minifutball-válogatott előbb 2–1-re győzött, majd 4–1-re kikapott az Eb-házigazda szlovákoktól Csepelen. A két felkészülési mérkőzésen Czvtikovics Péter sérülés miatt nem játszott, debütált viszont a válogatottban Juhász Roland.
Magyar futball
Megműtötték Nagy Dominikot, a Honvéd-támadó idén már nem lép pályára
Fájdalmas véget ért Nagy Dominik szezonja, az OTP Bank Liga 28. fordulójában rendezett Honvéd–Ferencváros (1–2) bajnoki mérkőzés első félidejében megsérülő kispesti támadó elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, klubja tájékoztatása szerint csütörtökön sikeres műtéten esett át, azonban hosszú felépülés vár rá.
Magyar futball