Musorujsag
Élő Eredmények

A címvédő Ferencváros hozta a kötelezőt Bicskén

A címvédő Ferencváros hozta a kötelezőt Bicskén

m4sport.hu | Szerző: Kovács Máté
Gojak meglőtte első gólját a Fradiban, Vécsei Bálint látványos találatot szerzett, a Ferencváros pedig így 2-0-ra győzött a Bicske vendégeként a labdarúgó Magyar Kupában.

Az Európa-ligában elért Monaco elleni bravúrgyőzelem után a Ferencváros a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában volt érdekelt a válogatott szünet előtt. Sztanyiszlav Csercseszov együttese az NB III-ban szereplő Bicske TC-hez látogatott, a két csapat két évvel ezelőtt a sorozat ugyanezen szakaszában találkozott, akkor a Fradi 5-0-ra nyert, ezúttal kétgólos sikert aratott a címvédő. Kevés helyzettel indult a mérkőzés, az első félidő hosszabbításáig kellett várni az első gólra, amely Amer Gojak szabadrúgása után született. A második játékrészben a Bicskének is voltak lehetőségei az egyenlítésre, de nem igazán forgott veszélyben Bogdán Ádám kapuja, majd az utolsó öt percben a csütörtökön győztes gólt szerző Vécsei találatával lezárta a meccset a Fradi és így kiharcolta a továbbjutást.

 

Sztanyiszlav Csercseszov a mérkőzés után elmondta, csapatának jól jön a pihenő, hiszen július eleje óta már 17 meccset játszott a Fradi. A hazaiak vezetőedzője úgy fogalmazott, igazi fieszta volt csapatának a címvédő elleni mérkőzés, és a Ferencvárossal két bajnoki címet nyert Szűcs Lajos fia, ifjabb Szűcs Lajos is értékelte a mérkőzést, aki a bicskeiek kapuját védte. A labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulójának sorsolását – melyet élőben közvetítünk az M4 Sporton és az m4sport.hu-n – hétfőn 18:15-től tartják.

Eredmények, 3. forduló (a 32 közé jutásért):
Az élvonalbeli csapatok párharcai:

Bicskei TC (NB III)-Ferencvárosi TC 0-2
Meton-FC Dabas (NB III)-Debreceni VSC 0-1 (0-1)
Tiszakécskei LC (NB II)-Kecskeméti TE 0-3 (0-0)
III. Kerületi TVE (NB III)-MOL Fehérvár FC 2-5 (1-1)
Pécsi MFC (NB II)-Paksi FC 0-1 (0-0)

Szombaton játszották:

Aqvital FC Csákvár (NB II)-Puskás Akadémia FC 2-5 (1-3)
Balassagyarmati VSE (NB III)-Vasas FC 1-2 (1-1)
Kaposvári Rákóczi FC (NB III)-ZTE FC 0-2 (0-0)
BVSC-Zugló (NB III) – Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)
Szekszárdi UFC (NB III)-Mezőkövesd Zsóry FC 0-3 (0-1)
Mátészalkai MTK (megyei I.)-Újpest FC 1-6 (1-3)
Dorogi FC (NB II)-Budapest Honvéd 0-2 (0-2)

Borítókép: Fotó: www.fradi.hu

További tartalmak