Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: hét játékosával is szerződést hosszabbított a Budapest Honvéd

Hivatalos: hét játékosával is szerződést hosszabbított a Budapest Honvéd

m4sport.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy hét játékosa szerződését is meghosszabbította.

 

A kispesti alakulat beszámolója szerint hét fiatalról van szó, s Bocskay Bertalan, Dúzs Gellért, Eördögh András, Keresztes Noel, Kerezsi Zalán, Kocsis Dominik, Szabó Alex is új megállapodást kötött az alakulattal, ők mindannyian az első csapat keretéhez tartoznak.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy megújíthattuk azoknak a fiataloknak a szerződését, akik ebben a szezonban már az első csapat életében is fontos szerepet játszanak. Néhányan már a kezdő tizenegyben is megmutathatták a tudásukat, és arra számítunk, hogy az előttünk álló időszakban még többen követik majd őket – emelte ki Chris Docherty, a Budapest Honvéd FC sportigazgatója. – Az új szerződés egyrészt elismerése a fiatalok által elvégzett munkának, másrészt ez is jól mutatja, hogy számunkra fontos küldetés az ifjú tehetségek folyamatos fejlesztése. A szerződéshosszabbítás mellett arról se feledkezzünk meg, hogy a nyáron Szűcs Tamás a dán Köbenhavnhoz igazolt, ez pedig a többiek számára is motivációt jelenthet, hogy Kispesten, illetve a nemzetközi porondon is sikeres karrier állhat a fiatalok előtt.”

A Honvéd nyolc forduló alatt összesen 9 pontot gyűjtött az NB I-ben, ezzel a magyar élvonalban a 8. helyen áll.

 

Borítókép: honvedfc.hu

További tartalmak