Musorujsag
Élő Eredmények
×

Elhasználódott a kisvárdai gyep, felcserélték az Újpest elleni meccs pályaválasztói jogát

Elhasználódott a kisvárdai gyep, felcserélték az Újpest elleni meccs pályaválasztói jogát

m4sport.hu
A labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójára kiírt Kisvárda–Újpest mérkőzést végül a fővárosban rendezik.

„Klubunk kérésére, az Újpest FC hozzájárulásával és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának jóváhagyásával felcseréltük az eredetileg Kisvárdára kiírt, 9. fordulóbeli mérkőzésünk pályaválasztói jogát. A mérkőzést így változatlan időpontban, 2022. október 1-jén 14.30-tól Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk le.

Azért kértük a pályaválasztói jog felcserélését, mert a Várkerti Stadion küzdőterének talaja jelenleg nincs olyan állapotban, hogy azon korrekt körülmények között lehessen mérkőzést rendezni. Ennek oka, hogy a nyári időszakban a nemzetközi kupakötelezettség miatt a pálya kezelői nem tudták elvégezni azokat a szükséges és tervezett munkálatokat, amelyeket a mostani válogatott szünet idejére halasztottunk. Jelenleg is tart a pálya vegyszeres kezelése és a gyepszőnyeg szellőztetése, a játéktér azonban nincs olyan állapotban, hogy a jövő hét végére kiírt bajnoki mérkőzést megrendezhessük rajta” – fogalmazott a Kisvárda FC hivatalos honlapja.

A 9. forduló minden mérkőzését – így az immár Újpest–Kisvárda találkozót is – az M4 Sporton vagy az M4 Sport+-on élőben közvetítjük.

Borítókép: Facebook/Kisvárda FC

További tartalmak

Kapcsolódó hírek