Musorujsag
Élő Eredmények
×

Botka Endre: Mondjuk ki, futball-láz van Magyarországon!

Botka Endre: Mondjuk ki, futball-láz van Magyarországon!

m4sport.hu
Botka Endre, a Ferencváros magyar válogatott labdarúgója a zöld-fehérek hivatalos honlapjának mesélt a Nemzetek Ligája hajrájában tapasztaltakról.

 

Marco Rossi együttese szeptember 23-án 1–0-ra legyőzte idegenben Németországot, majd három nappal később az olasz válogatott elleni ki-ki mérkőzésen 2–0-ra alulmaradt – a magyar csapat így tíz ponttal a második helyen zárta a Nemzetek ligája A divíziójának halálcsoportját.

m4sport.hu

Az NL-hajrát követően Botka Endre, a Ferencváros válogatott védője a fradi.hu-nak nem győzte dicsérni a szurkolókat.

Hihetetlen volt az egész. Úgy érzem, a csapat és a szurkolótábor nagyon egymásra talált az utóbbi időben, mondjuk ki: futball-láz van Magyarországon! Bízom benne, hogy jó példaként szolgálunk most a fiatalabb labdarúgóknak, hogy igenis csinálják a dolgukat, mert el lehet jutni erre a szintre” – vélekedett Botka, s elmondta, őt nagyon meglepte Szalai Ádám nagy bejelentése.

Engem nagyon meglepett, hogy bejelentette a visszavonulását. Hihetetlenül erős karakter volt a csapatban. Ádám volt az, aki az öltözőben egyben tartotta ez egész brigádot, nagyon fog hiányozni a jövőben.”

Az FTC legközelebb vasárnap lép pályára, Sztanyiszlav Csercseszov együttese 16.30-kor az újonc Kecskeméttel csap össze. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak