Musorujsag
Élő Eredmények

Zivzivadze: A magyar válogatott remeklése nekünk is motivációt ad

Zivzivadze: A magyar válogatott remeklése nekünk is motivációt ad

m4sport.hu
Budu Zivzivadze jó napokat tudhat maga mögött, hiszen hazája válogatottjával, Georgiával feljutott a Nemzetek Ligája B divíziójába. Az Észak-Macedónia ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen egy gólpasszal segítette nemzeti csapatát.

A MOL Fehérvár FC légiósa az NL-sorozatban a gólpassz mellett két gólt is szerzett a korábbi meccseken, így sokat tett hazája sikeréért.

Habár keményen kellett készülődnie a Nemzetek Ligája-meccsekre, természetesen figyelte, hogyan teljesít a magyar válogatott Németország és Olaszország ellen. Marco Rossi csapatát nagyon jónak tartja, és példája erőt adhat az olyan válogatottaknak, mint a georgiai. Örülne annak, ha az Európa-bajnoki selejtezőkön egy csoportba kerülnének Magyarországgal.

„Az igazat megvallva, nem láttam a németek elleni meccset, mert mi is éppen játszottunk, de amikor megláttam az eredményt, egyáltalán nem lepődtem meg. Magyarország kétszer is megverte Angliát a nyáron, mostanra egy nagyon erős csapat lett remek játékosokkal. Ez nekünk is motivációt ad, hiszen Georgia Magyarországhoz hasonlóan egy kis ország. Úgy gondolom, a miénk is egy jó csapat, és mi is legyőzhetünk bárkit” – nyilatkozta Zivzivadze.

A tavaly megrendezett Európa-bajnokságon nem volt ott Georgia, de reméli, hogy ezúttal sikerül kijutniuk a kontinensviadalra, ahogyan annak is örülne, ha Marco Rossi csapatával egy csoportba kerülnének az Eb-selejtezőkön.

Borítókép: Budu Zivzivadze (m4sport.hu)

További tartalmak