Musorujsag
Élő Eredmények

Felcsúton szerezte meg első idegenbeli pontját a MOL Fehérvár az OTP Bank Ligában

Felcsúton szerezte meg első idegenbeli pontját a MOL Fehérvár az OTP Bank Ligában

m4sport.hu/MTI
A MOL Fehérvár FC a bajnoki szezon során először szerzett pontot idegenben, miután 1–1-es döntetlent ért el a Puskás Akadémia otthonában. A hazai csapat – Zahedi gólján túl – háromszor is eltalálta a kapufát.

OTP Bank Liga, 9. forduló
Puskás Akadémia FC–MOL Fehérvár FC 1–1 (0–0)
Felcsút, Pancho Aréna

V: Bognár Tamás

Gólszerző: Zahedi (57.), ill. Kodro (78.)
Sárga lap: Mezghrani (43.), Corbu (48.), Van Nieff (95.), ill. Stopira (62.)

Puskás Akadémia: Tóth B. – Mezghrani, Stronati, Spandler, Batik, Brandon – Kiss T. (Komáromi, 77.), Baluta (Van Nieff, 77.), Corbu, Favorov – Zahedi (Gruber, 71.)
Fehérvár: Kovács D. – Szerafimov, Larsen (Zivzivadze, 68.), Stopira – Bese (Nego, 68.), Fiola, Rúben Pinto, Hangya (Heister, 45.) – Dárdai (Makarenko, 83.), Kodro, Kastrati (Funsho, 68.)

Jobban kezdett a Puskás Akadémia, amit egy meg nem adott gól és egy kapufa is jelzett. A Fehérvár a félidő közepétől kezdett éledezni, bár kapura ekkor sem sok veszélyt jelentett. A szünethez közeledve nagyon leült a meccs, az egyetlen említésre méltó esemény az volt, amikor a Mezghranival történt ütközést követően Hangya Szilveszternek kiesett a foga.

Fordulást követően megint jól kezdett a Puskás Akadémia, Kiss Tamás pedig másodszor is eltalálta a kapufát, ezúttal fejjel. Nem sokkal később gólpasszal jelentkezett, Sahab Zahedi volt a gólszerző. Hátrányba kerülve megpróbált felpörögni a Fehérvár, többet is támadott, és egy sarokrúgást követően Kenan Kodro révén egyenlített. Nyílttá vált a találkozó, mindkét gárda ment előre a győzelemért, amely végül egyiküknek sem jött össze.

Meccs utáni értékelések:

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Mezőkövesd–Paks 1–2 (1–0)
Debrecen–Honvéd 4–3 (3–0)
Újpest–Kisvárda 4–0 (3–0)
Vasas–ZTE 1–1 (1–0)
Kecskemét–Ferencváros 2–0 (2–0)

Borítókép: molfehervarfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csercseszov: Ma minden ellenünk volt, még a VAR is
A Kecskemét hatalmas meglepetésre magabiztosan legyőzte a Ferencvárost az OTP Bank Liga 9. fordulójában. A mérkőzést követően a két szakvezető, Szabó István és Sztanyiszlav Csercseszov, valamint a két csapatkapitány, Vágó Levente és Dibusz Dénes értékelt az M4 Sportnak
Magyar futball
Komoly esély van arra, hogy a teqball ott lesz a Los Angeles-i olimpián
A European Teqball Tour budapesti állomásának pénteki sajtótájékoztatójának díszvendége volt a 97-szeres brazil válogatott labdarúgó, korábbi aranylabdás és világbajnok Ronaldinho, aki kijelentette, hogy már szinte hazajár Magyarországra, és amellett, hogy a fiatal magyar sportág nagyköveteként tevékenykedik, már-már családtagként kezeli a görbe asztal feltalálóját, Borsányi Gábort, aki nem mellesleg mára a nemzetközi szövetségének elnöke, illetve a sportághoz köthető magyar tagokat.
Magyar futball