Musorujsag
Élő Eredmények

Középpályása „gusztustalan, érdektelen játéka” miatt akadt ki a Puskás Akadémia vezetőedzője

Középpályása „gusztustalan, érdektelen játéka” miatt akadt ki a Puskás Akadémia vezetőedzője

m4sport.hu
„Hisz fehér nadrágban jöttek le!” – finoman szólva sem volt elégedett csapata, főleg cseréjátékosai Fehérvár ellen mutatott teljesítményével a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt.

„Ezt a mérkőzést három-négy nullára kellett volna nyernünk, ezt őszintén meg kell mondani… ennyi helyzettel, de egy óriási felelőtlenséggel egy rögzített szituációnál” – kezdte értékelését az 1-1-re végződött Fejér megyei rangadót követően Hornyák, aki az ellenfelet, de saját játékosait sem kímélte.

„Mikor az Urblík Józsi beáll, és gusztustalanul, vagy érdektelenül játszik egy ilyen meccsen, azt nem tudom megbocsátani. Ma elveszítettünk három pontot, de ezt a mérkőzést simán kellett volna 3-0-ra nyerni, ezt ti is láttátok. A Vidinek még kapura lövése sem volt, de a meccshez sem volt semmi köze. Szóval nagyon mérges vagyok a csapatomra, nem a hozzáállás miatt, de egy ilyen mérkőzést simán le kellett volna hozni. Domináltunk, ezt végig meg kellett volna tartani, de ahelyett, hogy a cserék stabilizálták volna a játékunkat, és rúgtunk volna még egy gólt, egy felelőtlenségből megkaptuk az egyenlítő gólt” – így Hornyák.

„Nem vagyok megelégedve a játékával abszolút – fűzte hozzá, mikor Urblík teljesítményéről kérdeztük. – De Van Nieff sem úgy állt be, ahogy kellett volna. Hisz fehér nadrágban jöttek le, egy ilyen meccsen csúszni, mászni kell” – fogalmazott, megemlítve a 70. percben pályára lépő Gruber Zsombort, akivel a cserék közül egyedüliként volt elégedett.

A 18 éves támadó második élvonalbeli találkozóján kapott lehetőséget, és Hornyák szavai alapján biztosan nem ez volt az utolsó meccse, hiszen a vezetőedző „úgy érzi, jó játékos válhat belőle, és élvezi a bizalmát”.

Borítókép: Hornyák Zsolt, a Puskás vezetőedzője MTI/EPA/LUSA/José Coelho

További tartalmak