Musorujsag
Élő Eredmények

Súlyos büntetést kapott a debreceni ellenfelét kiütő Honvéd-játékos

Súlyos büntetést kapott a debreceni ellenfelét kiütő Honvéd-játékos

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága négy bajnoki mérkőzésre eltiltotta a honvédos Christian Gomist, akit a Debrecen elleni bajnokin állítottak ki szándékos ütésért.

A szenegáli születésű francia futballista a múlt szombati mérkőzés ráadásában, 4–3-as debreceni vezetésnél visszakézből lekönyökölte Sós Bencét, tettéért meg is kapta a piros lapot.

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában két kisvárdai játékost is kiállítottak, Dominik Kovacic utolsó emberként szabálytalankodott az Újpest ellen 4–0-ra elvesztett mérkőzésen, VAR-ozás után mehetett zuhanyozni.

Ötvös Bence egy elkésett belépő miatt kapott piros lapot. Mindketten egymeccses eltiltást kaptak az MLSZ-től.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A megyei I. osztálytól az FTC legyőzéséig – a Kecskemét útja a megszűnés határától a bajnokverésig
Az OTP Bank Liga harmadához közelítve sem lassít az újonc Kecskeméti TE, amely jelenleg a tabella 2. helyén áll. Pedig az együttes 2015-ben gyakorlatilag megszűnt, hét év alatt a megyei I. osztályból küzdötte vissza magát az élvonalba… Cikkünkben felelevenítjük, hogy a KTE története első élvonalbeli szereplésétől milyen hullámvasúton keresztül jutott el a címvédő Ferencváros elleni győzelemig.
Magyar futball
Pofon, durva belépők, kitört fog, pimaszság és feszítés – sajátosan gyűjtögettek lapokat az NB I-es futballisták
A hétvége hősei kissé túlzó adrenalinszinttel tértek vissza a válogatott szünetet követően, a legkülönbözőbb megmozdulásokért gyűjtögették a sárga és piros lapokat. A Kisvárda viszont csak a kiállításokat gyűjtögette, miközben utolérte őket az NB I bimbódzó öngólátka. A debütáló vezetőedzők pedig Vasas-módjára kezdték a meccseiket, de a folytatás csak Debrecenben lett eredményes. Hétvégi hősök.
Magyar futball
Csercseszov: Ma minden ellenünk volt, még a VAR is
A Kecskemét hatalmas meglepetésre magabiztosan legyőzte a Ferencvárost az OTP Bank Liga 9. fordulójában. A mérkőzést követően a két szakvezető, Szabó István és Sztanyiszlav Csercseszov, valamint a két csapatkapitány, Vágó Levente és Dibusz Dénes értékelt az M4 Sportnak
Magyar futball
Az Újpest átrobogott a tovább botladozó Kisvárdán
Az idénybeli első győzelmét az előző bajnokiján megszerző Újpest 4–0-ra legyőzte a forduló előtt második helyen álló, és immár zsinórban harmadik vereségét elszenvedő Kisvárdát az OTP Bank Liga 9. fordulójának szombati játéknapján.
Magyar futball
Hátrányból nyert a Paks Mezőkövesden
A Paks egygólos hátrányból nyert 2–1-re a Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának nyitómérkőzésén. A házigazdák a szezon leggyorsabb góljával szereztek vezetést, a vendégek azonban a második félidőben nyolc perc alatt fordítottak, így a Kövesd – amelynél ezúttal debütált a szeptember 14-én kinevezett régi-új vezetőedző, Kuttor Attila – sorozatban negyedszer szenvedett vereséget.
Magyar futball