Musorujsag
Élő Eredmények
×

A DVSC "nem mehet el szó nélkül" Ryan Mmaee köpése mellett, a Fegyelmi Bizottsághoz fordulhat

A DVSC "nem mehet el szó nélkül" Ryan Mmaee köpése mellett, a Fegyelmi Bizottsághoz fordulhat

m4sport.hu
Közleményt adott ki a Debreceni VSC a Ferencváros elleni bajnoki hosszabbításában történt incidenssel kapcsolatban.

A Ferencváros–Debrecen OTP Bank Liga-mérkőzés hosszabbításában, egy teljesen ártalmatlan szituáció után kapott össze a hazaiak támadója, Ryan Mmaee és a Loki csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs. A Fradi-játékos Dzsudzsák orra előtt egy igen látványosat köpött, amelyre utóbbi alaposan bepöccent, keményen kérdőre vonta Mmaee-t, az indulatok pedig a lefújás után is alig csillapodtak. Az esettel kapcsolatban a videobíró is vizsgálódott, de végül nem ítélte meg úgy, hogy Ryan Mmaee-t ki kellene állítani.

A DVSC kedden közleményt adott ki az esettel kapcsolatban, amelyben jelzi: bár tiszteletben tartja a játékvezetők döntéseit, nem mehet el szó nélkül az incidens mellett.

„A DVSC minden esetben tiszteletben tartja a pályán elért eredményt és a játékvezetők döntéseit. Azonban klubunk nem mehet el szó nélkül az elmúlt vasárnapi találkozó 92. percében csapatkapitányunkkal, Dzsudzsák Balázzsal szemben tapasztalt kirívó incidens mellett. A DVSC kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon” – fogalmaz a klub.

A mérkőzést 2–0-ra a Ferencváros nyerte.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Moniz beolvasott a Fehérvárnak: Tíz éve nagyon jók voltak, de identitásukat vesztették – Hétvégi hősök
Keretbe foglalta a hétvégét a MOL Fehérvár, de egyik meccse sem lett sikeres, hiszen előbb a Zete a hosszabbítás utolsó pillanataiban vitt el pontot Sóstóról, hétfőn pedig az Újpest nyert ott. A péntek estét egyébként is maratoni hosszabbítások, a szombatot belső védők elképesztő kálváriája, a vasárnapot pedig egy érdekes incidens és egy megmentett nadrág jellemezte. Hétvégi hősök.
Hétvégi hősök
Videó: Dzsudzsák orra előtt köpött el a Fradi támadója, keményen kérdőre lett vonva
Parázs jelenettel ért véget a Ferencváros–Debrecen OTP Bank Liga-mérkőzés. A találkozó hosszabbításában egy teljesen ártalmatlan szituációt követően Ryan Mmaee és Dzsudzsák Balázs akaszkodott össze, amelynek során a hazaiak támadója Dzsudzsák orra előtt köpött el. A DVSC csapatkapitánya erre igencsak bepöccent, s keményen kérdőre vonta Mmaee-t, sőt még a lefújás után is vitatkoztak. A mérkőzést 2–0-ra a Ferencváros nyerte.
Magyar futball