Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: érthetetlen tizenegyes – a fekvő kapus ölébe gurított a Haladás-játékos

m4sport.hu
A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában megrendezett Gyirmót–Haladás mérkőzés 2–1-es vendéggyőzelemmel ért véget, köszönhetően Hursán Györgynek is, aki a hosszabbításban meglőhette volna a harmadik szombathelyi gólt. Tizenegyesét azonban teljesen érthetetlenül végezte el: rendkívül gyengén a már korábban eldőlő, földön fekvő Rusák Edvárd ölébe gurított. Szerencséjére a hiba nem került pontokba, a Haladás így is legyőzte a Gyirmótot.

(a tizenegyes 1 óra 58 percnél látható)

A Szombathelyi Haladást egy ideje kísérthetik a rossz büntetők, néhány évvel ezelőtt Gaál Bálint végzett el egy megmagyarázhatatlan tizenegyest (0:26-tól):

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Moniz beolvasott a Fehérvárnak: Tíz éve nagyon jók voltak, de identitásukat vesztették – Hétvégi hősök
Keretbe foglalta a hétvégét a MOL Fehérvár, de egyik meccse sem lett sikeres, hiszen előbb a Zete a hosszabbítás utolsó pillanataiban vitt el pontot Sóstóról, hétfőn pedig az Újpest nyert ott. A péntek estét egyébként is maratoni hosszabbítások, a szombatot belső védők elképesztő kálváriája, a vasárnapot pedig egy érdekes incidens és egy megmentett nadrág jellemezte. Hétvégi hősök.
Hétvégi hősök
Videó: Futácsot szerelte és végigszólózott a félpályán egy MTK-szurkoló, de a Győr kapusa kifogott rajta
Rendkívül mulatságos jelenetnek lehettek tanúi az MTK–ETO Merkantil Bank Liga-összecsapás nézői: a második félidő ünnepélyes kezdőrúgásának kettes számú tagja nem elégedett meg egy egyszerű gurítással, a társa által Futácsnak gurított labdát nemes egyszerűséggel elvette, lendületesen végigszlalomozott a vendég védők között, próbálkozását azonban Fadgyas Tamás védeni tudta. A lelkes MTK-fanatikust ez láthatóan nem zavarta, széles mozdulatok segítségével ünnepeltette magát a hazai szektorral.
Magyar futball